aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ..bilmediğin tek şey haddin. abi kezbanın teki yanındaki elemana söyledi bunu ya, off kimlerle aynı havayı soluyoruz :D
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tam orda hançeri karnına saplayıp kulağına fısıldayacaktın hayır
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Kaede said: tam orda hançeri karnına saplayıp kulağına fısıldayacaktın hayır hançeri kendi karnına mı saplıyorsun peki öyle epey dramatik ve vurucu olur
Meov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bezm-i hamam edelim, surtusturem ben sana kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can. lal-u sarap icirem ve islatup gecirem parmagina yuzugu, hatem-i zer drahsan (altin suslu). eyil eyil sokayim, iki tutam az midir? lale ile sumbulu kahkulune nevcivan. diz cokerek onune ilik ilik akitam, bir gumus ibrik ile destine ab-i revan. salinarak giderken arkandan ben sokayim, ard etegin beline, olmasin camur aman. kulaklarindan tutup dibine kadar sokam, sahtiyanden cizmeyi, olasin yola revan. oyle bir sokayim ki kalmasin disarda hic, dusmanin bagrina hancerimi nagihan. herkese vermektesin, bir de bana veresen, avuc avuc altini, olsun kulun saduman. eger arzu edersen ben agzina vereyim, yeter ki, sen kulundan lokum iste her zaman. sen her sabah gelesin, ben vehbi'ye veresin, esselamun aleykum ve aleykumesselam.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 insanları haddimize düşmeyecek kadar eleştirip yargılamak da bu konuya hoş bir ironi serpiştiriyor değil mi dostlar kız aslında haklı biraz bu posttan sonra tek bakış olanlar beni kezbanların savunucusu, KEZREN olarak yaftalayacak ya ona yanıyorum asıl
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 once lafa bakarim laf mi diye sonra ahahahahhahaiuhaihpeaihurwe
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sigara icmiyorum, galiba sigara icmedigim icin ozlemiyorum da.
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 k: herşeyi bildiğini sanıyosun ama.. tek bilmediğin şey haddin.. y: seni sevmek ibadetim ama.. kusura bakma sevemem, cenabetim..
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Masakari said: gideri varsa söyleyebilir.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 en yakın marketten git yogurt al guzel kardeşim agır doz kezbana magruz kalmıssın
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 cumburlop said: k: herşeyi bildiğini sanıyosun ama.. tek bilmediğin şey haddin.. y: seni sevmek ibadetim ama.. kusura bakma sevemem, cenabetim.. :D
Öne çıkan mesajlar