Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sayfa xxx saniyede yaratıldı?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu ibareye hastayım..one ya ole..
Arkada bide efekt konsa bızjnnnn die super olur valla..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
oha baya hizlisin ben max 0.3 gorum[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
pardon 0.03 :)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
"Bu sayfa 5.058 saniyede yaratıldı."

sallama değil, dial-up. ya da yok yok vazgeçtim, spyware.

ps: ad-aware yetiiş![signature][hline]a soulful song, that would not stay.

[Bu mesaj Saeros tarafından 17 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha 5sn yeye ben kcuagımda tasirim o packleri be :)..*surekli refresh eder*[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Suark tarafından 17 Kasım 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla dial-up'ken o sayfanın yaratılamadığını da gördüğüm için bu yarışa katılmayı uygun görmüyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
0.083[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
biz zamanında 11 sn ler gördük :) hatta ss i var bie yerde ama şimdi kim hostları gezecek tek tek :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en alttaki bannerin ustunde..Ufacık ama onemli bi yazı..
Yakında hata vericek not enough pylon's diye..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p
Mesaj tarihi:
En az 0.88 oldu tuh :)

Mortis taa en asagıda yazıyo.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
oha ya aynı sanıyede attık..varya kassan atamassın..peki ie benimki altta?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p
Mesaj tarihi:
0.031[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter..

[Bu mesaj Tyrael tarafından 17 Kasım 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tyrael tarafından 17 Kasım 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
değil zaten. o süre sayfanın process edilme hızı..

Sonradan size göndermesi artık sunucu ile sizin aranızdan olan bir olay.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
hangi zamanı ? processin işleme zamanını mı ?

e valla pek uzatmıyor :) sadece 2 değişken atanıyor ve o kadarlık datanın içinde 2-3 bytelık bir data daha output ediyor sonuçta.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
sonuç itibariyle 0.028e ulaştım..derken 0.026 oldu..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter..

[Bu mesaj Tyrael tarafından 17 Kasım 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 17 Kasım 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
hangi zamanı ? processin işleme zamanını mı ?

e valla pek uzatmıyor :) sadece 2 değişken atanıyor ve o kadarlık datanın içinde 2-3 bytelık bir data daha output ediyor sonuçta.

Hmm guzelmiş =)
Bu sey gıbı yani google daki bu kadar şeyı ben sana 0.000...00005 saniyede buldum demesi gibi bisey.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...