Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bune olm adam gibi anlatın ne anlatcaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 viski biterse devam ederim belki şimdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Ulan çevrede kovalancak kız bile bulamıyoz biz. Koca şirkette hangi kıza göz diktiysem ya nişanlanmak üzere olduğu sevgilisi var ya da direk nişanlısı, evli olan bile var lan. Mühendisin çilesi üniversiteden sonra da devam ediyo Emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bizim üniversite böyle ya bütün bıyıksız kızların sevgilisi var, yani gerçekten birilerine yazma ihtiyacı hissetseydim çok kötü olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi senin çevrende kız var network şirketlerine bekleriz router'ları dişi erkek diye ayırmaya başladım ben artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Şu an var da outsource'um, yarın öbür gün eski şirketime geri dönerim, gün içinde gördüğüm tek dişi varlık arka bahçedeki kedi olur yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şurdaki yazıları okudukça mühendis olan sevgilim için korkuyorum lan kızı çalıştırtmıcam bu gidişle şu mühendislerin hali yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 herkes senin gibi düşünüyor işte sonra mühendisler acınası halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Yok lan zararsızız biz, kimsenin sevgilisinde nişanlısında gözümüz yok. Bizde niye yok diyoruz sadece, isyanlardayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 günlükte görmüştüm de acaba demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar