Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Simdi ben mart 2010'dan beri nokia e72 kullanıyorum,telefon paramparca oldu ve artık zamanının geldigini dusunuyorum. Italya'da yasıyorum,ocak'ın ikinci haftasına kadar Turkiye'deyim. Galaxy Note II Galaxy S3 Iphone 5 LG Optimus 4x HD Tavsiyeleriniz hangi telefonlar uzerine olur,onu ogrenmek istiyorum.Android'in hala ios duzeyene geldigini dusunmuyorum ama son 1 yıldır takip edemiyorum telefon teknolojisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 eger boyut problemin yoksa note 2 varsa ip5 android gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bende ipad2 var bazen flash problem oluyor,sizce bu cok problem olur mu iphone5 te de.Cunki ios'tan memnunum fakat flash bazen canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ipad2 varsa ip5de dusunebilirsin note 2 phablet çünkü tablet ihtiyacını tam olarak olmasada epey azaltıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Note 2 de efektif olarak ipad'deki gibi dokuman hazırlayabilirmiyim ? Cunki bazen not olmam gerekiyor,ipad onu cok iyi bir sekilde karıslıyor. Birde cok yolculuk yapıyorum,yolculuk esnasında kocaman ipad tasıyorum hep,malum e72 cok yetersiz kalıyor.Bu durumlarda note 2 ihtiyacımı gorur diyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 note 2 de stylus felan cok ıyı calısıo her turlu kafanda kı seyi yaparsın. Cizim felan bile yapıosun yani epey iyi. Hangisini alırsan pisman olmassın suanda ikiside gayet iyi ha ama pil derdin varsa kesin note 2 derim hakikaten çok iyi pili ya aman nazar degmesin bi güncelleme gelir bozulur felan bak ip5de sorun varmıs diger topikte millet gpsden felan dert yanıo bluetoothdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 S3 isimi gormez mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Senin derdini Note 2 çözer , not alma geniş ekran lazım diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 iOS hem Android kullanan biri olarak tablette hala geri olsa da Android'in Jelly Bean ile iOS'un telefon versiyonunun seviyesine vardigini soyleyebilirim. LG'yi alma, SIII iyidir onlarin arasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 s3 kasa hakketen zayıf ya note 2nin yanında bence bide 4.7yi kullanan 5.5uda kullanır abi fiyat olarakta 50-100 tl oynuo bence gogo note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Market olarak son durum nasıl ? Android market apple store kadar buyuyebildi mi ? Cunki artık telefonu telefon yapan etkenler app'ler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Büyüdü , çok özel app lar var ise bilmem ama , vay bu nasıl Android'de yok denilen birşey çıkmadı karşıma daha pek. Birebir aynısı olmasa da bazen çok iyi bir muadili oluyor başka isimle En kötü ihtimalle yeni çıkan bir app önce iOS çıkıyor bi iki aya Android geliyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bi clash of clans yok :D oda çıkmıcakmıs uzun bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Oyun hiç oynamıyorum tablette de ( Acer Iconia A110 ) , telefonda da (Galaxy Note ) oyun konusun bilemiyorum o yüzden. Oyun benim için önemli diyorsan , hardware ve Android vs iOS olarak başka kişilerin yorumu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 En yüksek donanımı istiyorum boyut önemli değil : Note 2 En yüksek donanımı istiyorum boyut büyük olmasın : LG P880 4x HD Fiyat / Performans telefonu istiyorum : LG P880 Telefon değiştiriyorum, Hep en yenisi olsun istiyorum : Iphone 5 Popüler bişi istiyorum : (sırasıyla) Iphone 5,Note2, S3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Note 2 veya ip5 veya nokia 920. Sistemlerinin en iyileri bence, note2 buyukse s3.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 LG'nin bunların yanında pek artısı yok sanırım.Nedeni sistemsel özelliklerimi yoksa pek tutulmadıgı icin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 aslında nexus 4de bakabilirisin lg 1300-1400e unlocked düşmeye başladı sağa sola google olduğu sürece oda illa belli standartların üzerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Note 2 almaya karar verdim.Fakat ne yazik ki italya ile turkiye fiyati 2 tl oynuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar