di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Selamlar, Smart TV'lerde gozum var ne zamandir. Samsung ue40es5500 modeli de indirime girmis bi cok yerde. Nasildir iyi midir gibisinden fikir beyan ederseniz cok makbule gecer. Yeterince fikir beyan edilirse makbuleden guzeli bile gecer belki. dsf TV su bu arada : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JURFRK/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben bir turlu alsiamadim smart olayina ya kumandadan kontrol zor gelio herhlade yada cok yavas gelio anlamadim ama cok guzel olaylarida var yok deil misal telefondaki videolarimi oynatabiliorum 1 kere kullandim 10 numara isime yaradi tabi bu smart ozelligimi bilmiorum samsung all share hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi hiç bi işe yaramıyor gerçekten hiç bi işe yaramıyor şimdi elimde olsa 100 tl daha azına aynı modelin smart tv siz olanı var deseler gider onu alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Smart Tv ne be ? Bizimkiler gerizekalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Skype kullaniyosan , dlna kuracaksan smart yararli bence. Bi de 13 ocakta yenileniyomus komple, gorecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bahsettiğin TV yi ben de 1-2 ay önce aldım. şahsen memnunum. smart tv özelliği olarak kullandığım şey plex yüklemek oldu tv ye. pc ye de yüklüyosun programı, klasörleri gösteriyorsun, oluyor sana media server. tv den filmleri sıkıntısız izliyorsun (720p de hiç sıkıntı yaşamadım). TV de çok şey arayan biri dğeili. 3D tamamen gereksiz şu an bence. beni tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Smart güzel bir olay , biz de aldık Samsung. Kumanda yerine android app lar oluyor onları da kullanabilirsiniz böylece. Youtube 'dan falan müzik dinleme işlerini o şekilde yapıyoruz , HDMI'dan laptop bağlayıp , laptopsuz kalmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Esh said: Skype kullaniyosan , dlna kuracaksan smart yararli bence. Bi de 13 ocakta yenileniyomus komple, gorecegiz Skype nasıl, iyi çalışıyor mu? Görüntülü görüşme için TV'yi değiştirmeyi düşüneceğiz gibi geliyo eğer sağlıklı çalışıyorsa. Eski Sony'i de satıcam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Baya basarili skype. Test ettim onayladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bazi serilerde kamera yok sanirim, bi de kamera aliyosun samsungdan onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Kafana göre bi USB webcam takamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bilgisayarindaki filmleri oynatmak icin de smart olması gerekmiyo muydu tv'nin? oyle bi olay var diye biliyorum bu smartlarda. local aga baglanip bilgisayar ile dans ettiriyosun tv'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 DLNA ve Wi-fi olması gerekiyor TV'de bilgisayardan kablosuz izleyebilmek için, bu özelliklere sahip olanlar Smart TV özelliğine de sahipler çoğunlukla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Kharon'un da gaziyla suna dogru kaydim ben; http://www.johnlewis.com/231822907/Product.aspx Bakalim bir sure daha bu fiyatta kalirsa konucam ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar