NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konunun başlığını nasıl atacağımı bulamadım. Sorun şu. Masaüstü pc var. Laptopum arıza yaptığı için harddiskini söküp masaüstü pc ye taktım ve çalıştırdım. Pc açılınca harddiski görüyor sorun yok. Fakat benim bunun içindeki yüklü windows ile açmam gerekli. Bunu yapmamın bir yolu varmı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bios'tan primary boot disk olarak o ikinci diski seçecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 çalışabilicek mi o ayrı bi challenge tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hayır anlamadığım illa niye laptop harddisinden boot etmeye çalışıyorsun ,yedek alacaksan desktoptanda alırsın . Böyle sorana kadar doğrudan ne yapmaya çalıştığını söylesen belki daha hızlı yardım alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar