KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Gizli said: KuddusiMavra said: Gizli said: özel mesaj olarak gitti bu nedenle buraya da yazayım kuddisi mussolinism demezsin faşizm dersin.kemalistlikte böyle bir şey mussolinizm diye bir şey yok çünkü. ama kemalizm var. üzerine onlarca kitap yazılmış, milyonlarca insan kendilerini kemalist olarak tanımlıyor,ideolojilerini kemalizm olarak belirlemişler...sen hala kemalist-kemalizm-mussolinizm-faşizm yaz. ondan sonra ukala yazınca "neden bana ukala diyorsun?"... abi ben de diyorum ki aynı kapıya çıkıyor.örnek aldığınız bir siyasi görüş varsa o siyasi görüşü benimseyen birinin isminini yanına izm ekini koyup yazmak saçma. mussolinism diye bir şey yok evet ama mussolinism kelimesini saçma yapan şey böyle bir görüşün olmaması değil;bu görüşü benimseyen insanların faşizmi destekliyorum demeleri evet kemalizm diye bir şey çok tutuluyor, bir çok insan huaa ben kemalistim diyor ama bu onu mantıklı yapmıyor edit:ben mussolinism diye bir sözcüğü kelimelerimde kullansam ve hakkında kitap yazsam bu onu mantıklı yapar mıydı? ilkeleri belli, sistem belli...her devlet adamının isminin sonuna -izm getirilmiyor zaten. İsminin sonuna -izm getirilmesi gereken devlet adamların isimlerinin sonuna -izm getiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 chrome said: çetintaş sen ajan falan mısın bilader. başka türlü bir insan bu kadar boş bu kadar saçma saçma konular açamaz böyle bir sitede. hayır ajansan da tembel ajansın. git diğerleri gibi sokakta insanlarla otur kalk öğren ne öğreneceksen. bu ne böyle ooh topic aç millet aksın. al bilgileri buradan sonra fişle. oldu valla ne güzel. bir de banlanıp banlanıp geri geliyorsun kaç yaşında adamsın yani. ben şahsen kınıyorum seni. ahanda kınadım. olm sen neyin kafasını yaşıyorsun? şu kadar adamın içinde adı,soyadı,yaşı,mesleği,hatta oturduğu yeri söyleyen tek kişi benim. varsa ikinci bir kişi öne çıksın. kimi-neyi fişleyeceğim? yahu üstelik ben anlamıyorum bu ruh halini(zi), beğenmiyorsan konuyu oku yürü git başka konuya. kıl mısın? kılçık mısın? veya nesin,çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 chrome iyi adam ya üzgün, sinirli falandır yazarken esgeçtim ben o mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Oldukca kotu bir anket olmus. Ama rahatlikla ilk on secenegin zittiyim diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 demek ki çok iyi bir anket olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 KuddusiMavra said: demek ki çok iyi bir anket olmuş. kalifiye bir kemalistten başka bir şey beklenemezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sadece bilime inaniyorum http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi her bu resime denk geldiğimde gülmekten yarılıyorum.devamlı şekilde tek güldüren kare bu lan ahahahahahaa bir de işçi party resmini koyunda tam olsun bari:D:D edit:yetiş çetinbaş abi,mirci ahlaksızlar sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bu adamın kim olduğunu ciddi ciddi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 nasıl bi zihin yapısındayım hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sanmıyorum ki şu ankete oy verenlerin herhangi biri senin kadar boş olsun çetintaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar