Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Zarsiz, bizim dunyamizda gecen bir oyunuma playtest yapmam lazim. 1 ya da 2 kisi cikmasi gerek. Oyun hakkinda tek soyleyecegim Anamur'da magara inisi yapan bir grup universiteli olarak baslayacaginiz. Oyun magaranin icinde baslayacak. Convention oyunu icin playtest ve seviye olarak de ileri diye geciyor. Ikici playtest bu ayrica, DM icin de zor bir oyun. Mekani filan ayarlariz, ilgileniyorsaniz o.m. atin. 2 hafta kadar sonra olacak oyun.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 daha akıllı olmalıyım..işim olmayan başlıklara girmemeliyim..
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 oversoula gelirsen direkl adam bulursun öle elini sallayarak bile gelsen yeter
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben ben!! bir cumartesi ayarlayalım uygun bir tarih olursa oynarız.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 19'unda yapıyoruz, iki kişi geliyor gibi. Akşam 18'de olacak, 22 gibi biter. Yazayım mı seni imamizer?
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o kadar öngöremiyorum şimdilik. büyük ihtimal gelirim gibi de yine de bana göre plan yapmayın siz. yedek olurum, npc olurum, yancı olurum, mekanda kız keserim.
Öne çıkan mesajlar