xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bakindim da tam kavrayamadim mevzulari. nasil yapilir adamim bu is ? tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 indir. dvd'ye ya da usb'ye yukle. boot et yukledigin seyle. herseyi silerek yukle de. Mountain Lion her acidan Lion'dan ustun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben de yeniden baslama yapmaya basladi ML ye gectikten sonra. re store da goturdum bi lion dene yazilim mi donanim mi cozememisler. bidi bidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lion kullanirken olmuyorduysa bir dene. Kolay iste, anlattigim kadar. http://pirateproxy.net/torrent/7897028/Mac_OS_X_Lion_10.7.5_11G63_-_Mac_App_Store___MAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lion u app store dan alamiyoruz. apple sitesinden alabiliyor muyuz legal olsun diyerekten yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 You can purchase Lion by contacting Customer Service: Contacting Apple for support and service - this includes international calling numbers. The cost is $19.99 (as it was before) plus tax. It's a download. You will get an email containing a redemption code that you then use at the Mac App Store to download Lion. Save a copy of that installer to your Downloads folder because the installer deletes itself at the end of the installation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 thank you mate. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar