Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbaros Şansal'ı feci şekilde dövdüler


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

ObuzHapsever said:

Dayak yedikten hemen sonra da fotoğrafını çekip twitter'a koymuş heralde.


haberi okudun mu abi?


milletin okumaması beni delirtiyor lan.

"Bir süredir tehdit aldığını söyleyen modacı, kendisine “Yazdıklarını ve yaptıklarının bedelini ödeyeceksin” dediklerini belirtti. Şansal, Twitter adresinden kendisini dövdüklerini belirtip, olay sonrasındaki fotoğraflarını paylaştı."

Evet okudum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

devamını okumamış ki.

said:
4:38’de 155’i arayarak acil yardım istedim ve bina sakinlerini uyandırdım. Daha sonra olay yerine intikal eden emniyet görevlileri ile birlikte İlkyardım Hastanesi’ne nakledildim. Oradaki konsültasyondan ve rehabilitasyondan sonra Karaköy Karakolu’na giderek ifademi verdim. Sabaha karşı 6:30’da da sosyal paylaşım sitesinde tepkimi dile getirerek resimleri internete yükledim. Cinayet masası, siyasi şube, organize şube, bütün birimler yardımcı olmak için çalışıyorlar, sağ olsunlar.


sosyal medyayı güzel bi şekilde kullanıp hemen tepkinin geleceği ortamı hareketlendirmiş adam.

aferin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şerefsiz hayvanlar.

Adamın cinsel kimliğiyle de alakası olduğunu sanmıyorum bunun. Kendisi çok bilgili kültürlü bir insan ve vatanperver bir kişi. Son zamanlarda da baya açıklamaları oldu ulusal kanal a filanda çıkmıştı. Muhtemelen ondan başına geldi bu olay. Hangi ülkede yaşadığımız ortada işte. Yazıklar olsun.

Kendisine geçmiş olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu aklıma şunu getirdi, bunu

"farklı cinsel" kimlikli olanlar niye bunu halka ifşa etme gereği duyuyorlar?

cinsel kimliğin neyse onu normal olarak yaşa, ben/biz senin cinsel kimliğini niye bilelim?

yani bir adamın çıkıp ben kadınlar dan hoşlanıyor demesi ve bu bağlamda konuşmalar yapması ne kadar abest ise ve eğer bu farklı kimlik eğer normal ise niye???

merak içindeyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

Yine dedikodular dönmeye başlamış. Adam yazdığı şeylerden ötürü dayak yiyor. Ancak gay olduğu için hem homofobik hem de faşist insanlar dövmüş oluyor. :D


ayni şey hırant dink içinde yapıldı, adam ermeni olduğu için değil, türk ermeni meselesine ılımlı yaklaştığı, türklerin de haklı olduğu noktaların olduğunu söylediği için öldürdüler ama medya ve bir kısım insan ermeni olduğu için öldürüldüğü ısrarla vurguladı, buraya kadar normal de yadırgadığım tarafı karısının bile adamı anlamamış olması, tabi tv de ayrı dışarda ayır da konuşuyor olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...