KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://sozcu.com.tr/barbaros-sansali-feci-dovduler.html Adam ulusalcı olduğunu her yerde ilan etti, farklı bir modacı kimliği sergiledi ya...Dayağı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tekbir eşliğinde dövmüşler bir de. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Gecenin 4ünde siyasi içerikli saldırıymış lol Ya bırak, etrafın iti uğursuzu laf atmıştır buda gay bi cevap verince dalmışlardır, reklam için yaygaraya çevirdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kayıtları görmek lazım. normal bi olay artık bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dayak yedikten hemen sonra da fotoğrafını çekip twitter'a koymuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ObuzHapsever said: Dayak yedikten hemen sonra da fotoğrafını çekip twitter'a koymuş heralde. haberi okudun mu abi? milletin okumaması beni delirtiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Hep polis mi dövecek, biraz da vatandaş dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 saat 4 te dışarıda işi ne. 11 de yatsaydı başına gelmezdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sabah namazına kalkıp öncesinde mi dövmüşler acaba sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vay şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dasaaa said: ObuzHapsever said: Dayak yedikten hemen sonra da fotoğrafını çekip twitter'a koymuş heralde. haberi okudun mu abi? milletin okumaması beni delirtiyor lan. "Bir süredir tehdit aldığını söyleyen modacı, kendisine “Yazdıklarını ve yaptıklarının bedelini ödeyeceksin” dediklerini belirtti. Şansal, Twitter adresinden kendisini dövdüklerini belirtip, olay sonrasındaki fotoğraflarını paylaştı." Evet okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dovenlerin cocuklari lösemiden kivransin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 heralde demen okumadan tahmin yürütmüşsün gibi gösterdi de o yüzden bu konuşma yaşanıyor. yani twitter'a koyduğunu kanıtlamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 @obuzhabsever....tvitırdan dayak yediği resimleri paylaşmışsa ne olmuş? bir şey mi anlatmaya-ima etmeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 devamını okumamış ki. said: 4:38’de 155’i arayarak acil yardım istedim ve bina sakinlerini uyandırdım. Daha sonra olay yerine intikal eden emniyet görevlileri ile birlikte İlkyardım Hastanesi’ne nakledildim. Oradaki konsültasyondan ve rehabilitasyondan sonra Karaköy Karakolu’na giderek ifademi verdim. Sabaha karşı 6:30’da da sosyal paylaşım sitesinde tepkimi dile getirerek resimleri internete yükledim. Cinayet masası, siyasi şube, organize şube, bütün birimler yardımcı olmak için çalışıyorlar, sağ olsunlar. sosyal medyayı güzel bi şekilde kullanıp hemen tepkinin geleceği ortamı hareketlendirmiş adam. aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aynen...ben de zaten cevap verseydi bu paylaştığın kısımda adamın söylediklerini yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 İş sadece politik faşizm de değil bence, Barbaros Şansal eşcinsel değil miydi? Yobazlığın her cinsini taşıyan bir saldırı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sansar değil şansal şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Şerefsiz hayvanlar. Adamın cinsel kimliğiyle de alakası olduğunu sanmıyorum bunun. Kendisi çok bilgili kültürlü bir insan ve vatanperver bir kişi. Son zamanlarda da baya açıklamaları oldu ulusal kanal a filanda çıkmıştı. Muhtemelen ondan başına geldi bu olay. Hangi ülkede yaşadığımız ortada işte. Yazıklar olsun. Kendisine geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 adamın cinsel kimliğinden rahatsız olanların ecdadları olan osmanlıyla övünmesi takdire değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bu konu aklıma şunu getirdi, bunu "farklı cinsel" kimlikli olanlar niye bunu halka ifşa etme gereği duyuyorlar? cinsel kimliğin neyse onu normal olarak yaşa, ben/biz senin cinsel kimliğini niye bilelim? yani bir adamın çıkıp ben kadınlar dan hoşlanıyor demesi ve bu bağlamda konuşmalar yapması ne kadar abest ise ve eğer bu farklı kimlik eğer normal ise niye??? merak içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 said: yani bir adamın çıkıp ben kadınlar dan hoşlanıyor demesi ve bu bağlamda konuşmalar yapması ne kadar abest ise ve eğer bu farklı kimlik eğer normal ise niye??? BEN VAR KADINLARDAN HOŞLANMAK!!! VE BU ÇOK ASBEST!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yine dedikodular dönmeye başlamış. Adam yazdığı şeylerden ötürü dayak yiyor. Ancak gay olduğu için hem homofobik hem de faşist insanlar dövmüş oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi amacım dedikodu değildi ya valla, sadece onunla da alakalı olabileceğini düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Litminov said: Yine dedikodular dönmeye başlamış. Adam yazdığı şeylerden ötürü dayak yiyor. Ancak gay olduğu için hem homofobik hem de faşist insanlar dövmüş oluyor. :D ayni şey hırant dink içinde yapıldı, adam ermeni olduğu için değil, türk ermeni meselesine ılımlı yaklaştığı, türklerin de haklı olduğu noktaların olduğunu söylediği için öldürdüler ama medya ve bir kısım insan ermeni olduğu için öldürüldüğü ısrarla vurguladı, buraya kadar normal de yadırgadığım tarafı karısının bile adamı anlamamış olması, tabi tv de ayrı dışarda ayır da konuşuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar