cambaz_11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 elbettekı turunıun tek ornegı olan BECKHAM...bır bılım adamının yaptıgı bı arastırmaya gore baska bırısı beckham gıbı topa vursa lifleri sahaya dokulurmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ronald Koeman dı zamanında rakşp barajların korkulu rüyası[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 biraz daha arastirsinlar ozaman. Evet bencede Simdilik Beckham[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Aslında en iyi kavramına bir açıklama gelirse daha net yorum yapabilirim. En iyiden neyi kastediyoruz bu çok şeyi değiştirir, en hızlı vuran mı? en isabetli vuran mı? en çok gol atan mı? en çok gol yüzdesine sahip olan mı? en hoş sitilde vuran mı? en kavisli vuran mı? ve benzeri gibi şeyler söylenecek ve burada tartılışılacak oyuncuları değiştirir. Bir de bu tarz başlıklarda aslında en büyük beklentim. şu kişi iyi ya da moda deyimle en iyi çünkü, şu kadar ...... sayılsal değeri var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kumadam varoluşu acıklıyımmı abi naptın ne istedin adamdan mantıga bogdun topicigi yaz gitsin işte. Bence Ali Eren[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 roberto carlos hala kr@ldır benim için. sora hooijdonk ;) okocha wardı bi de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz_11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kum adam bu kadar soru soracagını bılsem topıgı hıç açmazdım emin ol...munker-nekır bıle bu kadar soru sormuyo ölen ınsana...ama sen sorularından ıstedıgın bırıne cevap ver..o bize yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz_11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 delanarosse beckham dan ıyı frıkık atıyosan patıcık forumlarında ne ısın var...furbolcu ol hayatını kurtar...dı mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 en hızlı vuran mı? R. Carlos en isabetli vuran mı? Zor seçim. en çok gol atan mı? İstatistiki bilgi gerektiriyor ama bence R. Carlos en çok gol yüzdesine sahip olan mı? bu da istatistiki. Henüz genç olduğu ve az frikik attığı için rooney olabilir. en hoş sitilde vuran mı? Benim için hoş stil sert olandır. R. Carlos en kavisli vuran mı? Ronaldinho? Hagi?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 en güsel freekick golü r.carlosun barthez e attıgı fizik kurallarını ihlal eden freekick idi o yusden suan r.carlos bence :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 3 ayrı videosu var onun. Adam ölümüne vuruyor hatta fransızlara bir kin duyduğu bile düşünülebilir vurduğu andaki yüz ifadesinden.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Lütfen Hagi nin de fizik kurallarını zamanında ihlal ettiğini unutmayalım :D[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bana göre futbolun temeli gol atmak olduğuna göre frikiklerden en yüksek yüzdeli gol atmış kişi en iyi kişidir. Bildiğim kadarı ile Koeman bu payenin sahibi kişidir. Yine de sayısal bir değer vermek isterdim ama bilgi sınırımı aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bence Rooney :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Kumadam, 09 Kasım 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Bana göre futbolun temeli gol atmak olduğuna göre frikiklerden en yüksek yüzdeli gol atmış kişi en iyi kişidir. Bildiğim kadarı ile Koeman bu payenin sahibi kişidir. Yine de sayısal bir değer vermek isterdim ama bilgi sınırımı aşıyor. Kumadam yüzdeli olarak hesap yaparsak Rooney genç olduğu ve şu ana kadar çok az frikik attığı için en önde olabilir. En çok gol atan dersek Koeman diyebilirim bende.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Benim[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gece gece yatmadan aklıma takıldı bir kaç istatistik sitesi dolaştım ama bulamadım ileride daha detaylı bir bakarım uykusuz gözler ile ama bu arada ilginç bir şey buldum 1872-2005 yılları arasında en çok maç kazanmış takımlar.... benim gibi istatistik manyakları var dünyada yanlız değilim :) 1Glasgow Rangers 1883 2Liverpool1767 3Celtic Glasgow1747 4Arsenal1645 5Everton1633 6River Plate 7Manchester United1606 8Aston Villa1579 9Real Madrid 10Benfica Lisbon 11Barcelona 12Juventus Turin 13Boca Juniors 14RSC Anderlecht 15FC Porto 16Independiente Esp Boşuna bu oyuna ingiliz malı demiyorlar... Kaynakça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1. ingtere takımları daha eski 2. ingtere takımları zaten kendi arasında maç yapıp kazanmış okadar kazanan varken bi okadar kaybedene var e o yusden olsa gerek :) maç basıan galibiyet yüzdesi olarak bi istatistik var mı ona bak daha saglıklı olur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 gecen sezon sonunda hooijdonkun bi roportaji var, ya ligtve ya da RTL e yaptigi roportaj..(birazdan izlicem, her ikisini de) bu konu ile ilgili soru sormuslar.. "beckham da iyi firikik atior ama istatistiklere bakarsaniz gol orani ve isabet acisindan ben ondeyim." dior kendisi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ronald koeman , idolumdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hooijdonk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hami mandıralı mı ne vardı trabzon lu. o şekilde şut çeken bir insan görmedim daha...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 en hızlı vuran r.carlos en isabetli vuran pvh en kavisli vuran totti , hagi [Bu mesaj khala tarafından 10 Kasım 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hanry cok iyi kullanio[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 JUNINHO PERNAMBUCANNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar