KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 @ad3m...bu çet kanalında insanların isimlerini taklit eden takma isimler alarak ve atatürk ile dalga geçerek takılma işlemi daha sürecek mi? bu konuda bir şey yapmayı düşünüyor musunuz?
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi sen söyledikten sonra adam çağırdık attılar onları (ben de sonradan girdim kanala). daha fazla kişiye yetki verirler sorun kalmaz ya.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kufur edip, adres filan isteyenler konusunda neler yapmayi dusunuyosunuz?
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 http://i.imgur.com/Ygoff.png AHAHAHAHAHAH
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bir daha kimsenin adının sonuna -şak eki ekleyip, atatürk'e de ağır hakaret etmesine izin verilmezse hiçbir insan evladının oraya gelip kimseye küfür edeceğini ve kimseden adres soracağını düşünmüyorum.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bana diyorlar ki" fak mi sörr, fak mi, ten dalırs onliii" öbürü ittiriyor onbu diyor ki "fak mi, fak mi, fayf dalırs onli,"
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 benim hiç gitmedi. insanoğlu işte...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sinan, olm sen de ne kadar acaip bir adamsın. olan olay, gerçek oradaki her şey.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bana diyorlar ki" fak mi sörr, fak mi, ten dalırs onliii" öbürü ittiriyor onbu diyor ki "fak mi, fak mi, fayf dalırs onli," yazı olarak görünce sadece aşırı komik geliyor, yaşarsak tabii tiksiniriz. şimdilik gülmekle yetiniyorum böylesi bir seçimi düşmanımın başına vermesin tengri.
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 aquila said: kufur edip, adres filan isteyenler konusunda neler yapmayi dusunuyosunuz? AFK'ydım ben göremedim. Birde bir kaç kişiye daha yetki verelim böyle durumlarda kullansınlar yetkilerini tamamen.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cengizin soyundan geliyorsun, tengri demen de doğal tabi B)-
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Birazdan ataturk ile alakalı tüm rumuzları yasaklayacam arkadaşlar.
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 -OperServ- a*t*a*t*u*r*k SQLINE listesine eklendi. -OperServ- ataturk SQLINE listesine eklendi. -OperServ- ata*turk SQLINE listesine eklendi.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 iste ataturku boyle birer birer yasaklicaklar.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bir de mistifi kimil takma ismi vardı
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 koskoca ülke kur sonra ferrarili adamlar ismini irc odalarında yasaklasın. vay arkadaş ya.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ahahah mistifi güldürdü. ayıp olm yapmayın ama.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 KuddusiMavra said: bir de mistifi kimil takma ismi vardı abi onlar geldiğinde sen cikmistin kanaldan zatende fatih kullancisinin sen oldugu belliydi hani ana bacı küfredip yeterli miktarda ... bırakıp gittin bizi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yoo, yeterince sinir bozucu adam vardı zaten orada, adamın birisi geldi, ortamın leşliğini gördü, küfür etti çıktı gitti diye nereden ben olduğumu çıkarıyorsun?
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kuddusi konuşmaya gelip bi şeyler anlatır mısın bize ? kemalist düşüncelere aç bir şekilde bekliyoruz.
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 herkes nickini reglesin, onu da boş geçmeyin akito özellikle sen sadafdfhdf
Öne çıkan mesajlar