fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eve demişsinde o açıdan sordum ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi ne eve i ya oynamadan etmeden eve demeyin suna uzaktan yakindan alakasi yok. bence download etmenize bile degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Oynadiiim. Eve in robotlusuda perpetuum. Abicim eve in fantasy si diyince direk aklinda eve mi canlaniyor. Skill sistemi sandbox vs .. Ne eve mis arkadas 2004 de oynarken herkes wow daydi kimse gelmedi simdi degere bindi :) Agza alinmiyor oyun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kabaca iste su http://www.rockpapershotgun.com/2013/04/11/kung-fu-kidnapping-age-of-wushu-now-live/ Alismak lazim tabii. Oyun bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Woohoo, it’s Wushu! Excellent, I have fulfilled my dumb joke quota in the first line. Now then, come reverently kneel in the dojos of intrigue. Age of Wushu, you see, might look like a typical MMO with high-flying wuxian trappings, but – at least, on paper – it actually sounds far more daring than that. Case in point: kidnapping. When you log off, your character stays in the world as an NPC. Said NPC can actually be kidnapped by other players, which I imagine will either prove cinder-block-choppingly infuriating or absolutely hilarious. Wushu also makes bold claims about being sandbox-y, pointing to systems for bounties, crime and imprisonment, random emergent PVP, a level-free advancement system, and more. Be warned, however: it also sounds dauntingly complicated, and F2P doesn’t help matters. See what I mean – first in the form of a gentle, open-palmed video and then with harsh, skull-wobbling words – after the break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Türkçe meali ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Riskleri göze alıp, iti net varken indirdim akşama bakarım, muhtemelen 10 dk. da silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Heh.. zaman gerekiyor eglencesi icin gibi.. skiller zamanla gelisiyor. Basta agir ornegin zamanla serilesiyor vs.. F2p uzak dogu ozunde :) O havayi aliyorsun hemen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 oynamak isteyene mmorpg'de exclusive starter pack var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 pvp olarak ne esprisi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben de indiriyorum deniycem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ilk combat a gelene kadar dayandım, sonra sildim, ben bu kadar uzun sürek ilk combat görmedim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Age of Wulin (avrupa versiyonu) open beta'ya girmiş. EVE online gibi offline skill kasabiliyorsunuz eğer aylık 15 dolar verirseniz. Fena bir oyuna benzemiyor, öyle ultra süper bir sandbox beklemeyin ama sandbox kıtlığında gideri var. http://en.wulin.gpotato.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 clienti indirdim ama downlşoad bir türlü başlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çok leş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://en.wulin.webzen.com/ oynayan varmı buralardan ? eğlencesine uzak doğu temalı oyun arayan varsa toparlanıp oynayalım beraber buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar