Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

L'Equipe gazetesine konuşan Nicollin, "Belhanda ile Fenerbahçe çoktan anlaşmaya vardı. Ancak bonservis için kulüpler arasında yapılan görüşmelerde değişen pek bir şey yok. Ödeme koşullarında değişen bir şey yok. Parayı bize 3 taksitte ödemek istediler. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine koysunlar." dedi.

TROLOLOLOLOL
HAHAHAHA

asdfsdfa
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=FlLvDcQO2pI&feature=share&list=UU6wTMPBhikHZq5QHD7GKeqA
http://www.youtube.com/watch?v=8UydwYqgogA&feature=share&list=UU6wTMPBhikHZq5QHD7GKeqA

güzel program olmuş
Mesaj tarihi:
'Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine koysunlar."

şunu ayar sanmak için ortaokul seviyesinde falan olmak lazım galiba.
Mesaj tarihi:
Ahahah ayar olarak görmeyen sadece fenerliler ne hikmetse... :D Adam lafı fena gediğine oturtmuş.

Fenerlilerin yaptığı da acımadı ki acımadı ki'den öteye gidemiyor malesef. :D
Mesaj tarihi:
Dostum inekmisiniz ya ayar gormemisiniz gidin en basitinden levent kircanin f.altayliya verdigi ayari izleyin ayar gorursunuz :), kici kirik apacimi bizim paramizi begenmiyor, yarin veririz parasini sonra ben demedimki kadim, dostum Fenerbahce der tukurdugunu yalar.
Mesaj tarihi:
ya bu forumdaki bazı kişilerin ki en başta masq, bi kaç yıldır yaptığı şey hep basit şeylere "oOooOoOo manyak laf manyak laf" "OHAAAA OLAYA GELLL" efektleri verip trollemek, fazla adam kalmadı onların trollerine cevap yazan zaten pek. galatasaray topic'inden çok burda herifler, yazık lan.
Mesaj tarihi:
S-H said:

'Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine koysunlar."

şunu ayar sanmak için ortaokul seviyesinde falan olmak lazım galiba.

lan şunu bakkal, müşterisine dese kan çıkar

sizin algınızda, kredi kartına taksit yapmıyormuş fransızlar
Mesaj tarihi:
haklısın transfer edilmek istenen futbolcunun başkanı cıkıp parayı kıçınıza sokun diyor.

100 yıllık fenerbahçe cumhuriyeti suskun.para kıça yansımadı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...