Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolojik yardım lazım!!!!

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

Benim arkadaş ciddi problemler yaşıyor temel sorun ailesinin onu adam yerine koymaması. Delirmiş durumda hatta evden kaçtı şu an bende. Eleman 16 yaşında ve bir şekilde ailesine kendisini kabul ettirmek zorunda tavsiyesi olan lütfen söylesin.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisini ve ailesini psikoloğa götüreceksin bir şekilde veya psikoloğu onlara getireceksin.

Başka yolu yok, profesyonel yardım şart.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

evine gitsin ailesi ile konuşsun beni bir birey olarak kabul edin artık diye evden kaçmak neymiş saçmalamasın. Ailesi ile oturup düzgünce bir konuşma yapsın sorunları hallolur ama olmadı diyelim kendine bir iş bulana kadar evden kaçmasın :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam derdini anlatmaya çalışıyor ama ailesi baya boş tipler kavga edip iki saniye sonra unutuyorlar çocuk da derdini anlatamıyor ortada bir sorun olduğunu bildiklerinden bile emin
değilim.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 16 Kasım 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
her insan kendi kendinin doktoru olmalı...
psikoloğa gitçen n'olck ki,bıdıbıdı konuşçak,
insan kendi kendini telkin edebilir...
Ayrıca empati...

Psikoloğa giden binlerce insan aptal, bi sen akıllısın.. Psikologlar ne yapacakmış, hey allam ya.. Saçma sapan konuşmayın be kardeşim..

[Bu mesaj stigmata tarafından 16 Kasım 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o insnalar kendi sorunlarını çözebilse niye kafayı yesinle biraz mantıklı düşünün bir şeyler yazarken adam kendi sorununu çözebilse başkalarıyla konuşmak sadece sex hayatı yaşar arkadaşada ihtiyaç duymaz.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 16 Kasım 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
her insan kendi kendinin doktoru olmalı...
psikoloğa gitçen n'olck ki,bıdıbıdı konuşçak,
insan kendi kendini telkin edebilir...
Ayrıca empati...

Dimi ya boşuna 4 sene eğitim görüyor salaklar. Bir paspatur yeter.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatım boyunca çok ruhsal roblem yaşadım...
deli gibi sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım...
ama her zaman kendi kendimi motive etmesini bildim!!!
Herkes bunu yapabilir bence.
Eğer çok extrem bi sorun söz konusu diilse!!!

Psikoloji okuyanlara gelince;
Sanırım onlar ben olmadan da para kazanabilirler demi Qui kardeşim ;)[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki:
biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız...
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

aile o kadar ilgisizse psikoloğa gitmelerine ikna etmekte zor olabilir... psikoloğa gitmek en iyi çözüm tabide... baktı olmicak, oda arkadaşlarıyla takılmaya çalışsın ailesi gerçekten çocuğu hiç adam yerine koymuyosa buda cehaletten falan kaynaklanıyosa zaten çocukta bi süre sonra aileyi adam yerine koymazki.. kavga falan etmeye kasmasın he he diyip geçsin bi süre hiç bakalım naabıcak ailesi (bu arada bu aileyi iplememek derken kopup kötü yollara düşme ihtimalleride var tabi çok dikkatli olmak lazım)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

saolun abiler ama kısa yoldan hallettim birkaç dakika icy tower 2 saat heroes 3 den sonra kendine geldi. Ayrıca annesi bi daha dönme dediği için inat edip eve döndü.:)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 16 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
saolun abiler ama kısa yoldan hallettim birkaç dakika icy tower 2 saat heroes 3 den sonra kendine geldi. Ayrıca annesi bi daha dönme dediği için inat edip eve döndü.:)

Demek ki neymiş insan kendini telkin edebilirmiş
Sanık sizin...[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki:
biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız...
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Annesi babası onu adam yerine koymuyorsa eğer, arkadaşın kendinin adam olduğunun ispatını dışarıdan evin içine taşımalı. Anne-Baba vs çocuk arasında uçurumlar olabilir. Yaşam tarzı alakasız olabilir. Ama anne ve babanın otoritesi olduğu için herzaman çocuğun çıkmaza girmesi kaçınılmaz gibi. Annesi babası cocuğun yüzünden değil de çevreden ona hitaben olumlu şeyler duyduğunda ister istemez çocukları değer kazanacaktır gözlerinde..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Kasım 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
Kendisini ve ailesini psikoloğa götüreceksin bir şekilde veya psikoloğu onlara getireceksin.

Başka yolu yok, profesyonel yardım şart.

bu dur.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...