paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 SekerPembe said: iki eliyle yüzümü tutup önce bir yanağımdan sonra diğer yanağımdan öptü seni kızı bellemiş
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 öperken kafayı tutup sabitleme olayını bi anlasam.
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 anladım sanırım genel kanı baba şefkatiyle yaklaştığı ve öptüğüyle ilgili o zaman kafamın karışmasına gerek yokkk
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 SekerPembe said: hamsilipilav said: yanak yanağa mı değdi yoksa dudaklar yanak ile temas edip doyurucu bir muck sesi çıktı mı alemsin ya bayıldım gülmekten :)))) evet önemli bir noktaya dikkat çekmeşsin, hayır yanak yanağa öpmedi. iki eliyle yüzümü tutup önce bir yanağımdan sonra diğer yanağımdan öptü bilmem açıklama yeterli mi yakında dosya getirirken ellemeler başlar
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bi daha öperse kalkıp kalkmadığını kontrol et
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 SekerPembe said: anladım sanırım genel kanı baba şefkatiyle yaklaştığı ve öptüğüyle ilgili o zaman kafamın karışmasına gerek yokkk he diyin şunada amcanın işini bozmayın.yazık günah
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Flassh said: bi daha öperse kalkıp kalkmadığını kontrol et yaşı 60 sadece öpmeyle imkansız
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 olur lan ama daha önce aşık olmamışsa...bir kez olur lan aşk, öyle 2,3,4,10,20 kez aşk olmaz filmlerdeki,romanlardaki gibi...öyle olsa aşk aşk olmaz.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 thread direk açıklıyor bizim milletimizi. nerden biliyorsunuz lan? herkes returned, biliyor olur mu olmaz mı.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 nicke ve posta bakıyorum olaylar olaylar demek ki teyzene dfdf
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Patronumun beni öpmesi normal mi diye sorabilecek ve bunun cevabını gerçekten bilemeyecek kadar naif mi yoksa fake female char açıp gold plz diye milleti kerizleyenlerin forum troll ü versiyonu mu tam anlamadım.
eski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yaşını geçelim hadi,sana göre gideri var mı adamın?yada gelirimi desem işte neyse
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 SekerPembe said: oofff beni öpmesi normal mi değil mi? buna cvp istiyorum ya tekrar öperse tepki vermeli miyim bunu düşünüyorum Dön dudaklarını öp eğer karşılık verirse sevişmek istiyormuş yok şok olursa ay pardon de biseycik olmaz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 SekerPembe said: oofff beni öpmesi normal mi değil mi? buna cvp istiyorum ya tekrar öperse tepki vermeli miyim bunu düşünüyorum fix'd
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hediye ne aldı? aldı mı? forum bozuldu mu lan, site bi garip mesaj yaz diyon mesajı gönder yok güncele tıklıyon yarısı var yarısı yok tataa düzelmiş demin böyleydi
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sipeyskeyk said: SekerPembe said: oofff beni öpmesi normal mi değil mi? buna cvp istiyorum ya tekrar öperse tepki vermeli miyim bunu düşünüyorum fix'd I lol'd
Öne çıkan mesajlar