Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 her yaşta aşık olunur da, kızların genelde çözmeyi beceremediği adamın neresinin aşık olduğu oluyor ki burada da aynı durum ile karşı karşıyayız =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam evli çocuğu var. gencecik kıza bakıyor ama sadece kalbiyle bakıyor. hıhı evet.
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 60 tan sonra olsa olsa "BAS BAS PARALARI LEYLAYA" OLUR.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam zenginmis iste. daha irdelencek bir nokta yok. kiz kendi vicdanini "adam bana asik" la terbiye edip paralari yiycek.
SARIsabri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 SekerPembe said: evet adam evli benim yaşımda kızı var benden büyük oğlu var. ama ben cinsellik adına birşey hissetmedim. sadece beni çok beğendiğini anlıyorum. gözlerimin içine bakıyor, ilginç ama o yaştaki bir erkeğin bu kadar ilgisini ilk defa görüyorum.resmen görmedi mi mutsuz oluyor. Hatta bir keresinde aramızda bir sorun oldu ben biraz sert davrandım peşimde dolaştı tüm gün yanına çağırdı konuşmak için, ben bir gün kadar böyle soğuk davrandım inanmıcaksınız ama o gün gözleri hep kıpkırmızıydı ağlamış resmen :( yarın klasörleri masama getir
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 e bu kızlarda default savunma mekanizması zaten niye kasıyor ki
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Aluriel said: hala konmamış galiba http://i.imgur.com/TLYp8.jpg?1 LAŞKSDKŞLSDFSDFG
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam istediğini alınca gelip bize ağlama sakın bir de hepimizin ortak tanıdığı, 60 yaşlarında olan ve gözleri dolan tek bir insan evladı var.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Marty said: adam zenginmis iste. daha irdelencek bir nokta yok. kiz kendi vicdanini "adam bana asik" la terbiye edip paralari yiycek.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Gözlerimin içine bakıyor demişsin de, sen göz sanıyosundur. Kaç yıllık tecrübe, gözüne bakar gibi yapar anlamazsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ÇÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP bu şekerpembe de doğrudan çöp ya.
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kadinlar klubu mu lan burasi, nerden bilelim biz
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bence mantıklı. 60 yaşındaysa hayvan gibi para kasmıştır herhalde. biraz yemek lazım. ayrıca genç bir kızla sevişmek herkesin hakkı. kız da tecrübeli bir erkeğin eline kendini verdiği gibi, mature adlı rozeti de açmış olacak, bi level daha atlamış olacak. ileride ulan bu yaşlılar sevişiyo mu demez, çünkü bilir. önemli bunlar. ben evet diyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Andropoz bildiğin bu? Kimse yazmamış hayret.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 erkeklerde milf (mothers i'd like to fuck) kadınlarda mils (moneys i'd like to spend)
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 moriarty said: tam tersi değil mi panpa o zaman bi garip olur kizlar annelere erkekler gucciye dusunmesi bile korkutucu
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 SekerPembe said: evet adam evli benim yaşımda kızı var benden büyük oğlu var. ama ben cinsellik adına birşey hissetmedim. sadece beni çok beğendiğini anlıyorum. gözlerimin içine bakıyor, ilginç ama o yaştaki bir erkeğin bu kadar ilgisini ilk defa görüyorum.resmen görmedi mi mutsuz oluyor. Hatta bir keresinde aramızda bir sorun oldu ben biraz sert davrandım peşimde dolaştı tüm gün yanına çağırdı konuşmak için, ben bir gün kadar böyle soğuk davrandım inanmıcaksınız ama o gün gözleri hep kıpkırmızıydı ağlamış resmen :( nasil bir mantik yapin var logic sende nasil isliyor cok merak ediyorum :)
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bir baltaya sap olamayıp 60lık azgın dedelerden medet uman kızlar varsa pek tabii 60 yaşında aşık olan erkekler de vardır. ha neye aşık olacağı ayrı tartışma konusu, zira kızın da %90 parasına aşık olacağını, yani bir hayat kadınından çok da farklı bir iş icra etmeyeceğini düşünürsek adamın aradığı şeyin ne olduğunu bulmak zor olmaz. topikte kişi v kişiler belirtilmemiş kimse üstüne alınmasın
Öne çıkan mesajlar