Borastus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bilgisayarın önündeki girişlere takıyorsan kablosuna bir bak anakarta baglanan, yok arkasındaki anakarttan gelen çıkışları diyorsan o zaman sıkıntı olabilir. windowsta driver falan çekiyordu sanırım usb controller falan diye belki onlar eksiktir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sanki aynı anda 2 farklı usb girişini tanımıyor gibi bir şey anlamadım eğer bir usb aktifse 2. yi ignore ediyor gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 arkadakiler öndekilerden zaten şüphe ettim hiç denemedim, çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bence mouse u tak sade pc bir driverları update falan yapsın bilmiyorum yeni windows mu kurdun da önceki windows duruyorsa birşeyleri günceller falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 önceki windows ne yazık ki :( driver taraflı olacağını sanmıyorum uptodate zaten kurulu windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Windowsun orjinal mi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 asdadsas thanks to you :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar