forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 walla çalmışlar ama en komiklerini çalmışlar, ben okumamıştım çoğunu[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 araştırmacı gazeteci çipi yine masum pati halkını büyük bi yanılgıdan kurtardı... minnettarız çipitek[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 valla beyler ben sadece mailla geleni ilettim size yoksa ben hırkıslık felan yapmam yani teessüf ederim...:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 laf sana diil be sedatabi.com a =) Feci araştırırım aklınızı alırım eheh =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Cermy, 16 Kasım 2004 13:50 tarihinde demiş ki: olay budur ;) | | V işte adamın bittiği an : http://img.photobucket.com/albums/v388/cermy/ouuuf11.jpg öeh. =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu itiraf com un magma geyiği nedir biri açıklar mı lütfen?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 okulun ilk gunu okula 1 gun onceden de arkı aradım birlikte gidelim ilk gun diye dedim ok dedi ertesi gun bekledim bekledim ark yok dolmusa bindim sinirle bu arkı gordum nerdesin lan sen a...k bebesi dedim yanındada babası varmıs gormedim allahım bittim ya :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 16 Kasım 2004 20:55 tarihinde demiş ki: bu itiraf com un magma geyiği nedir biri açıklar mı lütfen? "utançtan yerin dibine girmek" ile alakası olabilir.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bilgisayarda babamın arkadaşı bir abiye bir programın crackini arıyoruz tabii crack siteleri mağlum adult herşey var tam linke tıkladık ve maşşallah olan bi hatun çıktı karşımıza o sırada abinin hanımı içeri girerek bir şey istermisiniz dedi sonra göz ekrana kaydı. Bende tam o sırada bitmiştim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bari bende anlatam :P Okuldayız ders var işte hoca gelmedi böyle ben yanımdaki kızı sıkıştırıp bişiler yapmaya çalışıyom. Baya ses var böyle bişi oldu geyiq döndü kızda kafa idi küfür filan edince ciddi olmadığını bilirdi. Hadi lan ....puuu diye bağırdım. Hoca girmiş beni çekti müdürün odasına kız şakalaşıyoduk filan dedi zor kurtuldum :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar