Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bittiğim an...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

araştırmacı gazeteci çipi yine masum pati halkını büyük bi yanılgıdan kurtardı...

minnettarız çipitek[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

okulun ilk gunu okula 1 gun onceden de arkı aradım birlikte gidelim ilk gun diye dedim ok dedi ertesi gun bekledim bekledim ark yok dolmusa bindim sinirle bu arkı gordum nerdesin lan sen a...k bebesi dedim yanındada babası varmıs gormedim allahım bittim ya :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarda babamın arkadaşı bir abiye bir programın crackini arıyoruz tabii crack siteleri mağlum adult herşey var tam linke tıkladık ve maşşallah olan bi hatun çıktı karşımıza o sırada abinin hanımı içeri girerek bir şey istermisiniz dedi sonra göz ekrana kaydı. Bende tam o sırada bitmiştim[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

bari bende anlatam :P

Okuldayız ders var işte hoca gelmedi böyle ben yanımdaki kızı sıkıştırıp bişiler yapmaya çalışıyom. Baya ses var böyle bişi oldu geyiq döndü kızda kafa idi küfür filan edince ciddi olmadığını bilirdi. Hadi lan ....puuu diye bağırdım. Hoca girmiş beni çekti müdürün odasına kız şakalaşıyoduk filan dedi zor kurtuldum :P[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...