Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 4s satmak moda olmuş, eksik kalmayım.

ginaly

Öne çıkan mesajlar

satayım da 5 alayım bari. şimdi şöyle:

-nisan 2012'de aldım. 4s-siyah-16gb

-arkasını aldığım günden itibaren şu koruyucu folyomsu zımbırtı ile kullandım, onu kaldırınca pırıl pırıl yani

-önde kılcal çizikler var ama eheh

-en büyük handikapı (ki aslında bana handikap değildi hiç) wi-fi çalışmıyor. wi-fi açıp kapama bölümü greyed-out diye tabir edilen disfonksiyonel durumda. internette araştırdım, hardware problemi büyük ihtimalle. ha ben bi eksiğini de hissetmedim bu wi-fisızlığın. bi fifa13'te online oyun oynayamadım.

-şimdi bunu avantaja çevirebilirsiniz, bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam da düzeltin) bunu appstorea yollayınca yenisini veriyorlar. 1 yılı dolmadı zaten. bu problemden dolayı telefonunu sorgusuz sualsiz değiştiren çokça kişi var forumlarda (doğru diyolarsa tabi. ama apple değiştirir heralde ne bileyim)
öte yandan garantisi de ithalatçı bi firma var teledünya diye, sirkecide mi ne. belki onlara götürsem bişey yaparlar da çok zengin olduğum için uğraşmıyorum sdfdsf

-darbesi vuruğu kırığı yok. sol ön kapı boyalı mehehe

-kutuydu boktu püsürdü herbişeyi var. faturası da var, 1700e aldıydım zamanında. ehe.

-istanbul içinde elden teslim ederim. kargo neyim uğraştırmam siz sevgili patileri.

-750 lira verin alın götürün. ister tepe tepe kullanın ister garantiden değiştirip sıfırını okutun piyasada, isterseniz de yaptırıp okutun. ne bilim artık.

ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN sdgfsdgfsdgsf
Sosyal ağlarda paylaş

seri numarasını https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do adresine girdim, şu çıkıyor, 3 nisana kadar devammış hardware garantisi

Repairs and Service Coverage: Active

Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: April 3, 2013
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...