Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiyat/performans olarak en iyi tabletler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kath said:

İnsanlar neden tablet almak ister ki? Hadi istedi niye gidip ipad veya microsoft almak varken abidik çin mallarına para verir, hiç anlamıyorum.

Valla şunun aynını ben de diyordum elime tablet alıp biraz kullanana kadar. 7" tablet rahat şekilde çantada taşınacak boyutta, dışardayken süper dizi izleniyor, yazı okunuyor, oyun oynanıyor, internete giriliyor.

Şuan ben mesela ipad kadar büyük tableti millet nereye taşıyor da nasıl kullanıyor, evde zaten pc var diye düşünüyorum ama elime ipad verseler muhtemelen onun da amacını çözerim kısa sürede sdfasdsdf
Mesaj tarihi:
kath said:

İnsanlar neden tablet almak ister ki? Hadi istedi niye gidip ipad veya microsoft almak varken abidik çin mallarına para verir, hiç anlamıyorum.
7/24 mobil adamım, smartphone+netbook veya notebook varken neden tablet hiç anlayamam. Anlatsanız da anlamam heralde :D

Kullanana kadar ihtiyacin oldugunu bilemedigin seylerden iste tablet. Ben de soruyodum ne gerek var diye de, annemlere goturucem diye aldim, simdi onlara vermesem mi diye dusunuyorum.

Sart mi? Hic degil. Ama varsa harika. Convenient bisi diyim anla sen.
Mesaj tarihi:
Vazgeçtim galiba. Dark R9720 alabilirim. Offf çok kararsızım. :(

http://www.teknobiyotik.com/dark-evopad-r9720-cift-cekirdekli-9-7-1024x768-ips-ekranli-16gb-android-4-1-os-wifi-tablet-bilgisayar.html
Mesaj tarihi:
kath said:

7/24 mobil adamım, smartphone+netbook veya notebook varken neden tablet hiç anlayamam. Anlatsanız da anlamam heralde :D

mobil olmak, mobility, ve kırlarda koşarken geniş ekran dizi izlemek

hatta şu an bulunduğumuz bölüm "mobil" cihazlar

insanlar neden töblöt olmok ostor ko hıamınaa? gbii sorular sorma bence sdlffsdf:D
Mesaj tarihi:
Nexus siparişi verdim eksenden hadi hayırlısı.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-nexus7-1b053a-tegra-3-1gb-8gb-7-ips-erkan-3g--android-41-tablet.aspx

Kdv dahil 564TL. Tek çekim 553TL. Süper hızlı gönderi. Yarın teslim alacağım büyük ihtimalle. :)
Mesaj tarihi:
Laorx said:

mobil olmak, mobility, ve kırlarda koşarken geniş ekran dizi izlemek

hatta şu an bulunduğumuz bölüm "mobil" cihazlar

insanlar neden töblöt olmok ostor ko hıamınaa? gbii sorular sorma bence sdlffsdf:D

Soruyu kendime soruyorum zaten, alanı niye sorgulayım, keyif de para da alanın sonuçta..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de ayni dusunuyordum, ne gerek var diyordum; sonra biri iPad hediye etti. Bir ay icinde en cok kullandigim seylerden biri oldu, bir suru yeni kullanim yaratti hayatimda. Alirsan sana da aynisi olur.
Mesaj tarihi:
prondir said:

abi 8gb hafiza, arttirilamiyor, oyun bile yukleyemezsin neyse hayiri olsun guzel alet yine de

Root falan uğraşıcaz artık. İki telefonum rootlu zaten. Bunu da rootlamak farz. :)
Mesaj tarihi:
16 gb olsaydı daha güzel olurdu resmen kazık fiyatlar Türkiye'de.. Ben de 7" alacak olsam direkt nexus alırım ancak 9.7 ve üzeri tabletler daha uygun geldiği için çin markalarına yöneldim.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-nexus7-1b053a-tegra-3-1gb-8gb-7-ips-erkan-3g--android-41-tablet.aspx

Kdv dahil 564TL. Tek çekim 553TL. Süper hızlı gönderi. Yarın teslim alacağım büyük ihtimalle. :)

nedir durum, alınır mı?
Mesaj tarihi:
paspatur said:

DA2019 said:

nedir durum, alınır mı?

Valla ben gayet memnunum. İşçiliği çok iyi, 32GBlık versiyonunu geçenlerde 599TLye satıyorlardı. Onu da arayabilirsin.
  • Yeni Oluştur...