dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 anlayamazsın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kath said: İnsanlar neden tablet almak ister ki? Hadi istedi niye gidip ipad veya microsoft almak varken abidik çin mallarına para verir, hiç anlamıyorum. Valla şunun aynını ben de diyordum elime tablet alıp biraz kullanana kadar. 7" tablet rahat şekilde çantada taşınacak boyutta, dışardayken süper dizi izleniyor, yazı okunuyor, oyun oynanıyor, internete giriliyor. Şuan ben mesela ipad kadar büyük tableti millet nereye taşıyor da nasıl kullanıyor, evde zaten pc var diye düşünüyorum ama elime ipad verseler muhtemelen onun da amacını çözerim kısa sürede sdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kath said: İnsanlar neden tablet almak ister ki? Hadi istedi niye gidip ipad veya microsoft almak varken abidik çin mallarına para verir, hiç anlamıyorum. 7/24 mobil adamım, smartphone+netbook veya notebook varken neden tablet hiç anlayamam. Anlatsanız da anlamam heralde :D Kullanana kadar ihtiyacin oldugunu bilemedigin seylerden iste tablet. Ben de soruyodum ne gerek var diye de, annemlere goturucem diye aldim, simdi onlara vermesem mi diye dusunuyorum. Sart mi? Hic degil. Ama varsa harika. Convenient bisi diyim anla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben sanıyorum nexus 7 alicam ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Vazgeçtim galiba. Dark R9720 alabilirim. Offf çok kararsızım. :( http://www.teknobiyotik.com/dark-evopad-r9720-cift-cekirdekli-9-7-1024x768-ips-ekranli-16gb-android-4-1-os-wifi-tablet-bilgisayar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ona 600TL verecegine Nexus al. Pisman olursun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kath said: İnsanlar neden tablet almak ister ki? Hadi istedi niye gidip ipad veya microsoft almak varken abidik çin mallarına para verir, hiç anlamıyorum. 7/24 mobil adamım, smartphone+netbook veya notebook varken neden tablet hiç anlayamam. Anlatsanız da anlamam heralde :D mobil olmak, mobility, ve kırlarda koşarken geniş ekran dizi izlemek hatta şu an bulunduğumuz bölüm "mobil" cihazlar insanlar neden töblöt olmok ostor ko hıamınaa? gbii sorular sorma bence sdlffsdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Nexus siparişi verdim eksenden hadi hayırlısı. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-nexus7-1b053a-tegra-3-1gb-8gb-7-ips-erkan-3g--android-41-tablet.aspx Kdv dahil 564TL. Tek çekim 553TL. Süper hızlı gönderi. Yarın teslim alacağım büyük ihtimalle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi 8gb hafiza, arttirilamiyor, oyun bile yukleyemezsin neyse hayiri olsun guzel alet yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Laorx said: mobil olmak, mobility, ve kırlarda koşarken geniş ekran dizi izlemek hatta şu an bulunduğumuz bölüm "mobil" cihazlar insanlar neden töblöt olmok ostor ko hıamınaa? gbii sorular sorma bence sdlffsdf:D Soruyu kendime soruyorum zaten, alanı niye sorgulayım, keyif de para da alanın sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben de ayni dusunuyordum, ne gerek var diyordum; sonra biri iPad hediye etti. Bir ay icinde en cok kullandigim seylerden biri oldu, bir suru yeni kullanim yaratti hayatimda. Alirsan sana da aynisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 prondir said: abi 8gb hafiza, arttirilamiyor, oyun bile yukleyemezsin neyse hayiri olsun guzel alet yine de Root falan uğraşıcaz artık. İki telefonum rootlu zaten. Bunu da rootlamak farz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 16 gb olsaydı daha güzel olurdu resmen kazık fiyatlar Türkiye'de.. Ben de 7" alacak olsam direkt nexus alırım ancak 9.7 ve üzeri tabletler daha uygun geldiği için çin markalarına yöneldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 DA2019 said: Nexus siparişi verdim eksenden hadi hayırlısı. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-nexus7-1b053a-tegra-3-1gb-8gb-7-ips-erkan-3g--android-41-tablet.aspx Kdv dahil 564TL. Tek çekim 553TL. Süper hızlı gönderi. Yarın teslim alacağım büyük ihtimalle. :) nedir durum, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 said: Kart Girişi Yok oha o ney öyle? lol benim 100$ lik tabletimde bile var kart girişi, kullanıyorum falan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Note 10.1 kullaniyorum. Keyboard deckinden usb portuna kadar aldim. Simdiki aklim olsa almazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 paspatur said: DA2019 said: Nexus siparişi verdim eksenden hadi hayırlısı. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-nexus7-1b053a-tegra-3-1gb-8gb-7-ips-erkan-3g--android-41-tablet.aspx Kdv dahil 564TL. Tek çekim 553TL. Süper hızlı gönderi. Yarın teslim alacağım büyük ihtimalle. :) nedir durum, alınır mı? Valla ben gayet memnunum. İşçiliği çok iyi, 32GBlık versiyonunu geçenlerde 599TLye satıyorlardı. Onu da arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar