Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mrb Ben basliktada belirttigim gibi Sphere 55 r4.0.2 kullaniyorum .save aldigimda Message string "server_worldsave" missing diye bir yazi aliyorum ben burayi nasil duzelteilirim ?[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 scriptlerinizin içinde silmediyseniz sphere_msgs.scp diye bir dosya olacak.. o dosyanın içine [DEFMESSAGE broadcasts] bölümünün altına server_worldsave "World save has been initiated." diye yazdığınızda problem çözülecektir.. şu şekilde: said: [DEFMESSAGE broadcasts] server_worldsave "World save has been initiated."[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu mesajı zaten sphere_msg.scp olmadığı için veriyor scripts içine atarak ve spheretables.scp içine yazarsanız düzelecektir.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar