Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan olm siz bunu nasil yiyorsunuz. tüh allah sizi kahretmesin.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ahahah yazık etmişsin kendine, gezegendeki en iğrenç yiyeceklerden olabilir.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tanrıların yiyeceği kokoreç
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yok ya bağlı değil, zaten hayvanın neresinden yapıldığını hayal ederek yemeye çalışınca 30-0 geriden başlıyor kokoreç olaya.
pyrograug Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Nasıl yav kokoreç sevilmezmi canım çekti bak
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sampiyon kokorec kadiköy.bir avrupali olarak tiksindim sizden. gelmeyin lan eu'ya.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oha ayıp. kokoreçe saygısızlık var ban
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben de şimdi söyledim ohh gelsin de yiyek
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 deadwoll said: Yok ya bağlı değil, zaten hayvanın neresinden yapıldığını hayal ederek yemeye çalışınca 30-0 geriden başlıyor kokoreç olaya. Seele said: sampiyon kokorec kadiköy.bir avrupali olarak tiksindim sizden. gelmeyin lan eu'ya. Hanginizi hanginize vurayım bilemedim. Seele gitmiş fabrikasyon yerden kokoreçimsi bişey yemiş, sonra gelmiş küsmüş. deadwoll da orasını hayal edince olmiyi demiş. Lan ben kurbanda danaya critic vuruyorum critic!
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan pislik bir hafta reklamini yaptim. gelip de agam su birada senin demedin. su paticigin yarisinin bana bi bira borcu var zaten. siz nediyorsunuz bilmiyorum ama ben bugün bok yedigimi idda ediyorum.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 deadwoll said: Yok ya bağlı değil, zaten hayvanın neresinden yapıldığını hayal ederek yemeye çalışınca 30-0 geriden başlıyor kokoreç olaya. Bana da bu cok sacma geliyor. Tavuk but mesela hayvanin bacagi. Ucunda pencesi varmis, tirnaklari varmis kesmisler. Onu yemek kokorecden daha az tuhaf degil bence. Buftek dedigin dananin sirti, kusbasi dedigin baldiri oole gider. Ya hic et yemiyeceksin ya da orasi burasi karisitmryacaksin...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi tavuğun bacağıyla hayvanın götüyle midesi arasındaki tüm trafiği çeken organ bir mi? Yapma etme. Hani "kokoreç süper bir şey oğlum en iyi bizim X usta yapıyor" diye kolumdan tutup 3-4 kere yemeye götürdüler, yok tadı berbat, kokusu güzel geliyor aç olduğumda ama o yağı bilmemnesi falan direk öğk. Zaten pul biber vs. basılı olmasa hiç yenmez.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kokoreç+bira+midye dolma+bira hatta bira parantezine alırsak bira(kokoreç+midye dolma)
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Seele said: lan pislik bir hafta reklamini yaptim. gelip de agam su birada senin demedin. su paticigin yarisinin bana bi bira borcu var zaten. siz nediyorsunuz bilmiyorum ama ben bugün bok yedigimi idda ediyorum. izmire gel, beni bul. kokoreçin anlamını öğren
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Kokoreç EU ya girse krizden kurtulur, avrupalı yemek yemenin ne olduğunu anlar
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ortaköy özen kokoreç burda yenilir ortaköy özen
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi ben kokoreç çok seviyorum. öyle herşeyden de iğrenmem ama işkembe çorbası içemiyorum direk kusasım geliyor. çok büyük çelişki içerisindeyim.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Asım usta'dan kokoreç eti lokantasından işkembe & tandır.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 en güzel yemekler her zaman sanayide ki. keşke sanayici olsaydım.
Öne çıkan mesajlar