Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 KenshinHimura said: ya o değilde xunn la seko buluşmasında bende olmak istiyorum ya topluca mı buluşsak napsak Uykum gelmiyo gg. Gayet şahane fikir, şerefine bulusma ayarlıyorum abi herkesin müsait oldugu gün. Ekran kartı gelsin kutuyu açmadan bulusmaya onunla geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iyi geceler. celebrity sayısımız bayağı yükseldi sequo-xunn-kuddusi-noyzura falan. bunları elde tuttuğumuz sürece 2013'ü iyi geçiririz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hesabı ödetmek için önceden sövmeyi unutmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xunn420 said: Zaten ondan sonra sırf topigin gazına gelip "oo satın aldım" rp'si çektigini üslubundan anlayabilirsin. şu doğru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Deathblade said: Hesabı ödetmek için önceden sövmeyi unutmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xunn420 said: KenshinHimura said: ya o değilde xunn la seko buluşmasında bende olmak istiyorum ya topluca mı buluşsak napsak Uykum gelmiyo gg. Gayet şahane fikir, şerefine bulusma ayarlıyorum abi herkesin müsait oldugu gün. Ekran kartı gelsin kutuyu açmadan bulusmaya onunla geleyim. çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Deathblade said: Hesabı ödetmek için önceden sövmeyi unutmayın ama. AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 @copry miydi he oydu onuda getirin lan buluşmaya. içinde kalıcam kızın yoksa duygularını rahatça dışa vursun asudhusahduashdkasjhdkjashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yok yok ben fesatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sen baya baya taktın hatuna haaa, çakaaal~ http://i.imgur.com/qjInX.jpg KenshinHimura said: dur dur edit gelmeden güleyim o nası typodur AHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xunn420 said: Sen baya baya taktın hatuna haaa, çakaaal~ http://i.imgur.com/qjInX.jpg KenshinHimura said: dur dur edit gelmeden güleyim o nası typodur AHAHAHAHAAHAHAHAH Olm bir anda 5 yerden resmi geldi direk ctrl alt f4 yaptım. uzun bi süre cevap vermedim forumda anlamış olman lazım. Bilgisayar yeni yeni kendine geldi o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Abi çirkinleştiniz, copry kardeşimiz lan. Adam gibi konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Nazca said: Abi çirkinleştiniz, copry kardeşimiz lan. Adam gibi konuşun. Manitansa kusura bakma reis vallaha işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ctrl+alt+f4 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kzpmaza said: ctrl+alt+f4 ne lan diyorumya makinede şaşırdı kendine gelemedi. O korkudan deleteyi bile unuttum. daha ölümcül olsun diye 2 comboyu birleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: sen şu scriptçi olgar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iarwain said: Sequoya said: sen şu scriptçi olgar mısın? o ne demek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sequo gerçek hayatta yapamadıklarını sanalda yaptığını söylüyordun ya, karşı cinsiyetindeki kişilerle konuşmak da onlardan biri sanırım. bi rahat bırakmadın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: dipnot: bir ton özel mesaj aldım kızın resimlerini atıyorlar of paticik underground çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 klon sözlük scriptlerini ilk yazan bir adam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iarwain said: klon sözlük scriptlerini ilk yazan bir adam vardı evet ekşi sözlük klonu yaptım php ile bedava dağıttım başkada bir script yazmadım. sonra adımı kullanarak bişeyler yapmaya calışan kişiler oldu ama alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 copry bacımız la! sizibn bacınızın resimlerini cisel acıdan güclü birine gönderseler nasıl hissedersiniz? 3. sahısları geyik konusu yapmamaya dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: copry bacımız la! sizibn bacınızın resimlerini cisel acıdan güclü birine gönderseler nasıl hissedersiniz? 3. sahısları geyik konusu yapmamaya dikkat edelim. Hakaret etmemesini öğrenecek o zaman. Benim mesajlarımda yine hakaret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: evet ekşi sözlük klonu yaptım php ile bedava dağıttım başkada bir script yazmadım. sonra adımı kullanarak bişeyler yapmaya calışan kişiler oldu ama alakam yok. sadasd adını kullanarak mı? bildiğin milleti dolandırdın.şaşırdığım bu kadar para kazanmış olman.birde gelmiş helalden haramdan bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 haaa şimdi baktım konuya. 3. şahis değilmiş copry. kapişen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar