Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Xunn420 said:

Bir daha da tanımadıgın adama ekran kartı almazsın, şapşal zengin.

Hayırlı olsun kartın. Sen sevindin ya o bana yetti. Para niye kazanıyor insanlar? Saklamak için mi yada mezara götürmek için mi onu geçtim...

Ferrari almak için mi? Yaptım lan hepsini. Artık mutlulukları gördüğümde mutlu oluyorum :)

Hayırlı olsun tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

Xunn420 said:

Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk.

"Arkadaş çevrem sallamıyor hiç lolz"

alt metni de verilmiş

Hepinizden çok makarasını yaptılar raad olun, ban da yok facebookta.

Orçun özellikle aşındırdı duvarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Xunn420 said:

Bir daha da tanımadıgın adama ekran kartı almazsın, şapşal zengin.

Hayırlı olsun kartın. Sen sevindin ya o bana yetti. Para niye kazanıyor insanlar? Saklamak için mi yada mezara götürmek için mi onu geçtim...

Ferrari almak için mi? Yaptım lan hepsini. Artık mutlulukları gördüğümde mutlu oluyorum :)

Hayırlı olsun tekrardan.

Şunu yapmak için önce artisliğini yapmana gerek yok, ha bayaaa mutlu oldum o ayrı.

Bariz baya paran var, sevdiklerine harca işte, benim gibi internet çakallarına harcama.

Mesela başta çok da zibidi bir adam olmadıgını bilsem hiç ugrasmazdım da, çok agro aldın "lol karı feminen" bıkbıklarıyla.

Direk gameface açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız sevmediğin birine bir şekilde birşey aldırıp bunu "pure gain" görmek sonra da adamla dalga geçmek feci fail yahu (olayın özeti bu yani sanırsam)

Edit: dur dur şimdi daha da abukladı durum. ekran kartını aldırıp kırsan yine bir şekilde rage atmışsındır fln diyeceğim de sana küfreden adamdan bir şey alıp kullanmak? /facepalm
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

şimdi sequo mu ne hiç sevmediğim bir kardeşimiz daha önce yazdım defalarca zaten ama adamın parasıyla kartı alıp sonra gelip hala görgüsüzmüş çocukmuş vs yazmakta ayrı bi ayıp bana göre

Bana hakaret eden adama karsı ahlaki çelişkiye düşmem abi ben internette.

Tanımadıgın adama sırf forumda ezdim demek için ekran kartı almak apayrı bir saftiriklik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...