Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bir daha da tanımadıgın adama ekran kartı almazsın, şapşal zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 vitesin topuzu kime gitmişti ya? hatırlayamdım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 o kartı almayacaktın Xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sağlam stalk var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn420 said: Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk. "Arkadaş çevrem sallamıyor hiç lolz" alt metni de verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BramStoker said: o kartı almayacaktın Xunn. Manyak mısın lan, pure gain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn420 said: Bir daha da tanımadıgın adama ekran kartı almazsın, şapşal zengin. Hayırlı olsun kartın. Sen sevindin ya o bana yetti. Para niye kazanıyor insanlar? Saklamak için mi yada mezara götürmek için mi onu geçtim... Ferrari almak için mi? Yaptım lan hepsini. Artık mutlulukları gördüğümde mutlu oluyorum :) Hayırlı olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn kızmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BramStoker said: Xunn420 said: Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk. "Arkadaş çevrem sallamıyor hiç lolz" alt metni de verilmiş Hepinizden çok makarasını yaptılar raad olun, ban da yok facebookta. Orçun özellikle aşındırdı duvarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şimdi sequo mu ne hiç sevmediğim bir kardeşimiz daha önce yazdım defalarca zaten ama adamın parasıyla kartı alıp sonra gelip hala görgüsüzmüş çocukmuş vs yazmakta ayrı bi ayıp bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Eheh sadece şakaydı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hamsilipilav said: şimdi sequo mu ne hiç sevmediğim bir kardeşimiz daha önce yazdım defalarca zaten ama adamın parasıyla kartı alıp sonra gelip hala görgüsüzmüş çocukmuş vs yazmakta ayrı bi ayıp bana göre paticikte ayıp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dans edelim e cevap astral birkaç video koyacaktım ben ama ne çok konuşmuşsunuz be. olsun seviyorum ben bunları koyayım şurada dursun hem astral seyahat fln denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sequoya said: Xunn420 said: Bir daha da tanımadıgın adama ekran kartı almazsın, şapşal zengin. Hayırlı olsun kartın. Sen sevindin ya o bana yetti. Para niye kazanıyor insanlar? Saklamak için mi yada mezara götürmek için mi onu geçtim... Ferrari almak için mi? Yaptım lan hepsini. Artık mutlulukları gördüğümde mutlu oluyorum :) Hayırlı olsun tekrardan. Şunu yapmak için önce artisliğini yapmana gerek yok, ha bayaaa mutlu oldum o ayrı. Bariz baya paran var, sevdiklerine harca işte, benim gibi internet çakallarına harcama. Mesela başta çok da zibidi bir adam olmadıgını bilsem hiç ugrasmazdım da, çok agro aldın "lol karı feminen" bıkbıklarıyla. Direk gameface açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hamsilipilav said: şimdi sequo mu ne hiç sevmediğim bir kardeşimiz daha önce yazdım defalarca zaten ama adamın parasıyla kartı alıp sonra gelip hala görgüsüzmüş çocukmuş vs yazmakta ayrı bi ayıp bana göre aynen. çok enteresan adamlar hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Lord_Argos said: Xunn kızmıymış? artık öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yanlız sevmediğin birine bir şekilde birşey aldırıp bunu "pure gain" görmek sonra da adamla dalga geçmek feci fail yahu (olayın özeti bu yani sanırsam) Edit: dur dur şimdi daha da abukladı durum. ekran kartını aldırıp kırsan yine bir şekilde rage atmışsındır fln diyeceğim de sana küfreden adamdan bir şey alıp kullanmak? /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hamsilipilav said: şimdi sequo mu ne hiç sevmediğim bir kardeşimiz daha önce yazdım defalarca zaten ama adamın parasıyla kartı alıp sonra gelip hala görgüsüzmüş çocukmuş vs yazmakta ayrı bi ayıp bana göre Bana hakaret eden adama karsı ahlaki çelişkiye düşmem abi ben internette. Tanımadıgın adama sırf forumda ezdim demek için ekran kartı almak apayrı bir saftiriklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 biri dekont.jpg koysun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ee önce sen ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: biri dekont.jpg koysun artık http://i.imgur.com/vtHEQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bi işlemci falan koparırmı dersin başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://melem1.files.wordpress.com/2010/06/lol-i-troll-you1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Flassh said: ee önce sen ettin? Ben birinize internette bu kadar sert hakaret ediyorsam kesin haketmişsinizdir çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu kafayla direk full tower ister gibi Edit: nefret ediyorum ben bu güzel topicleri zamanında göremeyip dış kapı kolu gibi olayı anlamaya çalışmaktan. Biri "drama konular ve özetleri" fln diye başlık açsın oradan takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar