fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben dahi anlamındaki de'yi ayırmadan başlık açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 forumun gerginliği peak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban said: Noyzura said: umrumda değil karikatürlere konu olmak ama senin de artık imzanı değiştirmen yerinde olur.dövcen mi beni de ? yoksa tüylü ceket mi giydirecen ? büyük konuşma hacı adam sakata benziyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizbanın da bi alıp veremediği var ama hadi bakalım cüce de öyle nispeten forum aklı başında olan adamları her fırsatta herife laf geçirmeye çalışıyor, herif kişiliğiyle renk katıyor foruma halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban said: ben dahi anlamındaki de'yi ayırmadan başlık açmam. :( DÖVDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Gunun dramasi bu topikte mi donecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Aynen bugün buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şöle salak salak şeylerle gelmeyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 donecek olan drama nedir onu goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Zep said: fizbanın da bi alıp veremediği var ama hadi bakalım cüce de öyle nispeten forum aklı başında olan adamları her fırsatta herife laf geçirmeye çalışıyor, herif kişiliğiyle renk katıyor foruma halbukiyok bi alıp veremediğim yok. ama yani aşırı zayıf olmaktan başka bi özelliği olmayan bir adamın, bi foruma katılıp, "sizi nerdler sizi, ben üstün insanım, aştım artık bunları" havasında takılması bana direk aşağılık kompleksi gibi geliyor. cuce de aynı şeyleri düşünüyor gibi ama yanılıyor olabilirim. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 SeaGle said: Gunun dramasi bu topikte mi donecek? noyan bugun ne giydi? bizimle mi degil mi, juriler ne diycek? http://haberpan.net/haber/12/12/20/ff9f/iste-bugun-ne-giysem-yarismasini-en-komik-anlari.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban said: ben dahi anlamındaki de'yi ayırmadan başlık açmam.ahah surda bi yargı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bi de diger topik niye kitlendi o daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 adli süreç başladı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban said: dövcen mi beni de ? yoksa tüylü ceket mi giydirecen ? yok sendi kendine atarlanıp kafa tutup kavga çıkaran. yediği dayaktan sonrada yerde ağzı burnu dağılmış bir şekilde "polisi arıyorum şimdi gününü görürsün " diye küfreden insan tipisin. Yani sana ne laf ne de dayak işe yaramaz bu yüzden sana sevgimi sunuyorum fizbancım tüm içtenliğim ile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 body building konusuna bakmadım bile doğru düzgün bilmiyorum etmiyorum. tepki alıyorsun, tepki veriyorum cünkü tutarsız, samımiyetsiz hareketler yapıp duruyosun, sonrade gelip hepimiz beraberriz ayğı cekiyosun. cirkin yanı, sıkıcı. şu foruma gelişin "SİLİN ONLARI POLİSE VERIRIM HEPINBIZI!!!" kızgınlığı arasında birazda kendimi anlatıyım ediğimde pirim yapıyım şeklindeydi. kızdın, ofkelendin, aşağaladın, ayak yaptın, trip attın, tehdit ettin, sonra yumusaşın, sevgi gösterdin, sonra yine trip attın tehdit ettin, sonra normal forum kullanıcısı oldun. hersey super eyvallah, forum herkezin forumu basımızın üstünde yerin var. Ama bu kadar samimiyetsizliğe kimsenin tepki göstermemesini beklemiyceksin. bi bi bilgi verin dersin, bi hayır 8 packli olanlr bilgi versin dersin, sorna onuda umursamazsın. Şu forumda herkez erkek, bir kullanıcı yokturki arkasından "onu ben kahvaltıda götürürüm ekmeksız, kütür kütür!!!" diye geyik yapılmamıs, sen cıkıp o kadar hepimiz biriz yea tripleri üstüne bu kadar alınganlık yapıp bırılerıne resmi resmi düzeltme ve özür yazdırıyorsan bu tutarsızlık işte. güzel güzel gel, güzel güzel sohbet et konus yaz, ama bu kadarda burnun havada olmasın. veya olucaksada hep burnun havada olsun. öleside var bu forumda, tonla olun gelip gecen oldu durup kalan oldu. ama bi öle bi böle yapma. hanı insanları aşağalamayı normal kabul ettiğim, sevdiğim eğlendiğim falan filan konusuna girme gereği biel duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 The End. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/yes/lip_licker.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cuce bu kadar kuruluyorsan o zaman hiç okuma ve post atma sana bu kadar dert oluyorsa. Kendince kendi aklının el verdiği kadar kuruluyorsun ama bir duruma bakmanın bin yolu varsa bunlardan birine bu kadar saplantılı bağlanıp kendini kandırıp böyle komik bir şekilde kurulma. Bu kadar insaniyet düşkünüysen sana aylar önce attığım özel mesaja cevap verirdin. Hatırlamıyor olabilirsin ama seninle aynı serverlarda uo oynamışlığımız olduğu gibi yüzyüze tanışıp frp atmışlığımız bile olabilir. Burada herkes ne kadar süper insan olduğunu göstermek değil kafasına göre saçmalayıp kendini dilediğince ifade etmekten keyif alıyor. ben de kafama göre takılıyorum. Olduğum halim senin insaniyet kriterlerine uymuyorsa bu durum çokta şeyime ama gelip burada sürü psikolojisinde atarlanmaların kendince saydığın nedenlerle pek geçerli olmuyor bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 didnt read lol http://forum.paticik.com/thumbnails/a3d/e5a/9bd/448/de4/d1e/730/b45/9b6/e3e/6d_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura, cücenin haklı olduğu yerler mevcut yanlız. Tavrının rage ile sevgi dolu insan arasında gidip gelmesi (hele ilk geldiğinde) hangi tavrının gerçek olduğu konusunda şüphe uyandırdı ve uyandırır (ha umrunda değildir, sadece nasıl görünüyor diye bilirsen insanları da yargılarken bu bakışı göz önünde bulundurursun belki). Bir de sürekli ben böyleyim, şöyleyim, şunu yaptım, bunu yaptım dersen bu da kendini ispata çalışan biri gibi görünür ki öyle bir amacın yoksa ne gerek bunca söyleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dworgian said: Noyzura, cücenin haklı olduğu yerler mevcut yanlız. Tavrının rage ile sevgi dolu insan arasında gidip gelmesi (hele ilk geldiğinde) hangi tavrının gerçek olduğu konusunda şüphe uyandırdı ve uyandırır (ha umrunda değildir, sadece nasıl görünüyor diye bilirsen insanları da yargılarken bu bakışı göz önünde bulundurursun belki). Bir de sürekli ben böyleyim, şöyleyim, şunu yaptım, bunu yaptım dersen bu da kendini ispata çalışan biri gibi görünür ki öyle bir amacın yoksa ne gerek bunca söyleme? Şunu bilirim şunu yaşarım.. Bu dünyada 7 milyar insan var nasıl olursan ol asla hepsine göre "düzgün" biri olamazsın. Bu yüzden "sen şöylesin ben sana bundan böyle davranıyorum" laflarına prim vermiyorum. Düzgün adam başkasının acayipliğinden kendini bozmaz. Gerçekten kendisi olmanın özgürlüğünün ne olduğunu kavramış adam da istediği zaman istediği gibi olabilir bu durum bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yolarım tüylerini akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 adam olsan klavye delikanlılığı yapmazsın forumda ciddiye alamıyorum senin gibileri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cons said: yolarım tüylerini akıllı ol asdfasd bu iyi ya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar