Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi tekrar baktım konuya, ciddi ciddi bizim tüylü ceket konusunu cok onem verdiğimiz, gercek veya deği,l bizim için bişi ifade ettiğini falanmı düşünüyosun?

bu kadar basit bir geyiği düzeltmek için birilerini ikna ettin, konu actırdın resmi acıklamalar falanmı yaptın?

eğer cok tepki aldığını düşünüyorsan forumda, gercekten ceketle meketle ilgisi yok. tiplinle falanda ilgisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi şimdi tekrar baktım konuya, ciddi ciddi bizim tüylü ceket konusunu cok onem verdiğimiz, gercek veya deği,l bizim için bişi ifade ettiğini falanmı düşünüyosun?

bu kadar basit bir geyiği düzeltmek için birilerini ikna ettin, konu actırdın resmi acıklamalar falanmı yaptın?

eğer cok tepki aldığını düşünüyorsan forumda, gercekten ceketle meketle ilgisi yok. tiplinle falanda ilgisi yok.

Senin için kendini iyi hissetmek ya da komplekslerini görmezden gelmek için başkaları hakkında sürekli atıp tutmak, yersiz laflar etmek, birilerini aşağılayıp onurlarını eğlence olsun diye rencide etmek çok sıradan birşey olabilir .

Ama benim için bu türz davranışlar içsel kaybedenliği görmezden gelip dış dünyaya karşı şovenist bir şekilde "ezik-atmak"dan başka birşey değil. Bu konuyu açan Chrome da senin zihniyetinde biri olsaydı burada bu kadar insanın alay etmesini göze alıp böyle bir konu açmazdı.

Azıcık bile olsa liseli solcu triplerini bir kenera bırak kenarıda normal bir şekilde bir gözlemle bak burada herkes bütün gün bir birine saçma sapan atarlar yaparak post kasarken zaman öldürürken kimin ne kadar insani değerleri yücelmiş ve kimin ne kadar insaniyeti körelmiş.

Cidden güzel olan bir olayı bile aşalayıp görmezden geliyorsunuz ama anlamanız çok net söyleyim : Burada dayak yiyen ya da korkan bir adamın küçüklüğü değil , kim olursa olsun başkaları hakkında doğru konuşmayıp bizi bir birimize kendi içimizde düşman eden en temel boş konuşma sorununu anlamanın ve bunun üstesinden gelmenin büyüklüğü var !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...