erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ferrari trenini kaçırdım, şunda bari ön sayfalarda mesajım olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi mesajları(3. resim) gorunce ici daralan bi tek ben olamam lan super yapmacık gozukmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 nasıl yılbaşı mevsimi lan bildiğin post kasma zamanı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 anlat kardeş daha sen dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Red said: senko said: hayatim boyunca su 3.resimdeki gibi bir iliskim olmadi oldugu gun de kafami mikrodalgaya sokar intaar ederim ben orayı okumak istemedim.utanıyorum öyle şeyler görünce sdf ahah yemin ederim ben de utandim okurken ya boyle bacak kaslarim gerildi okurken, kafamdan kaynar sular inermis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sırf eleman postunu editler de başka kardeşlerim göremez diye 1. sayfayı kaçırmayı göze aldım. pati kardeşliği budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ayrıca şu whatsapp'daki diyaloğu gördüm ya, böyle yabış yabış muhabbet görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 3 resmi silin 4-5 kez spoilera alin lutfen ya korku filmi anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ne var olm o yazışmalarda. bende dahil, benim tanıdığım bildiğim her adamın ilişkisinde o şekilde diyaloglar dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 20:48de bi insan neden uyur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 benim kiza bir haller oldu falan diyodun, eger o kizsa her sehirde bi iki sevgili yapmis iste. senden de baymis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 veya uyuması istenirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://i.imgur.com/4C3DZ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 senko said: 3 resmi silin 4-5 kez spoilera alin lutfen ya korku filmi anasini satiyimresim giderse hatırlatıcı olsun diye Bende sana frenchkiss yolluyorum yumusacık ve ıslak ıslak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 anam nolmus burda,ciddiye alıp bakmadım meger neler donmus serhat abi fazla kıllısın,ben de cok kıllıyım,bence bizim problemimiz cok kıllı olmak,sinir yapıyo,önüne bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu arada previously on lort argos http://forum.paticik.com/read.php?20,6540266,6540266#msg-6540266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 paticikle benim aramda ne demek lan sadsadasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 aquila said: kardes sen aptal misin? adam haklı. bu kadar her şeyinizi sermeyin şurda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 screwy said: senko said: 3 resmi silin 4-5 kez spoilera alin lutfen ya korku filmi anasini satiyimresim giderse hatırlatıcı olsun diye Bende sana frenchkiss yolluyorum yumusacık ve ıslak ıslak... şu frenchkiss muhabbeti çok rezil ama safddasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 arkadaş resimleri biz görmeden kaldırmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oo kız kesin dovmek istedigin adama gitti. suan cok fena sevisiyolar sen burda dert yanarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 resimler tr chana düşmüştür çoktan kızın tc kimliği de bulmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben okudum ama ne oy nerdim ne de bir yorum yapmak istemiyorum çünkü iki insanın arasında olan meselelerin onların aralarında kalmalarını yeğleyen birisiyim. Kadının fotoğraflarını halka açık foruma koymasaymışsın keşke. Sana kadınlarla ilgili bir facti söylemek istiyorum. Sandalyende bir doğru otur önce. Tamam. Dinle şimdi: Kadınlar mevcut sevgililerinden/kocalarından daha iyisini bulmadan bir diğerine yelken açmazlar. Yani mevcut sevgililerini terk ettikten sonra daha iyisini aramaya koyulmazlar. Mevcut sevgililerinin koynundayken bellidir bir sonraki durak. Çok çok iyi kadınlar, gerçekten anlaşamadıkları veya sevmedikleri erkeklerden ayrıldıktan sonra kendilerine bir başka partner bulurlar. Gerçekten güvenebilecekleri birini. Öyle kadınlar az. Bunu bil yani. Hayat bunları bilince daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mokoko said: ne var olm o yazışmalarda. bende dahil, benim tanıdığım bildiğim her adamın ilişkisinde o şekilde diyaloglar dönüyo. yapma abi sen hic girdin mi boyle dialoga BU NE LAN!!! hayir adam bi de killi kasli bisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yatakta yetememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar