sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aceace said: Meh ben yalan oldum:( Sana Amarikada iyi eğlenceler. İnsan 1-2 hafta önceden haber verir para ayarlayalım diye. Cukcukcuk. Ne bileyim yahu. Son anda aklıma geldi. Kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 şimdilik can sağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 3DConnecxion mouse en ucuzundan kaça gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bana ny da mağaza bul satan, üzerine 75 dolar koy fiyatının, o kadara gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bi mouse a 75$ hmm bence bu başlığı pazar alanına açsaydın daha iyi olurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 300 dolar mouse kargo masrafı 28 dolar diyelim amerikadan isteye 15 dolar vericen hadı onu buldun 30 dolar felan bi kargosu var gümrükte yüzde 20 iteleseler. 60+30 90 dolares. adam 75 e getirio biraz daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Çükelek getir la gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fistan said: ya amerikadan benim bi ihtiyacim yokta beles icme isini ayarlariz izmire geldigim de. bana garson yemeğin yanında ücretsiz rus birası vermişti geçen. stok fazlaları var heralde dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 beles icki varmis dediler geldik nerde hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Frostbite said: bi mouse a 75$ hmm bence bu başlığı pazar alanına açsaydın daha iyi olurmuştu. designer mouse abi o sadece mouse değil:) @reampage adam çantaya koyup getirecek yahu neyin hesabını yaptın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yav said: Fistan said: ya amerikadan benim bi ihtiyacim yokta beles icme isini ayarlariz izmire geldigim de. bana garson yemeğin yanında ücretsiz rus birası vermişti geçen. stok fazlaları var heralde dedim ben de.yok beles degildir o, gunun promosyonlu yemegini secmissindir, istridye soslu dana bonfile + baltika seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ne zaman geliyon izmire banada haber et görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Karea said: beles icki varmis dediler geldik nerde hani yanlış konuya gelmişsin bilader buraya bak..http://forum.paticik.com/read.php?27,6647755 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar