Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alien vs predator the movie

denderman

Öne çıkan mesajlar

[spo=dengeyle ilgili] Farkindaysaniz, bu bizim pred arkadaslar daha kendilerini ispat edememisler, yani kisacasi baba pred degiller. Kendilerini ispatlamak icin bir alien'la silahsiz savasip, kasklarina, yuzlerine bir isaret ciziyorlar ve sonuc olarak odul olan mizragi aliyorlar.. (yani almalari gerekiyordu da onun yerine odulu kari aldi.) Baba pred'ler buyuk ihtimal alien'lara yapar bi guzellik.. Ayrica filmin sonu igrenc. Tik kadar yavru alien cikiyor predator'dan.. eee? sonra ne olacak 50.000 tane predator'un oldugu gemi de ne yapmayi planlıyor? [/spo][signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 10 Eylül 2004 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi üstteki arkadaşa oyundada geçiyor tam spoiler sayılmaz sanırım.

şimdi alien lifecycle şöyle oluyor :

facehugger -> (human)chestburster -> drone şimdi bzim gördüğümüz
facehugger -> (predator) chestburster -> predalien

[spo1=gerisi burda]aşırı güçlü ve birkaç avantajı daha var yani tamamen bir kırma bir yaratık. hepsini silebilir valla ortamdan ehe.[/spo][signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda en cok sevidiğim canavarı resmen şebeğe dönüştürmüşler Alienıma....Film tam bir rezalet.. sux..berbat...diyecek kelime bulamıyorum... Hele o predator la kadının işbirliği midemi bulandırdı.. ikisinide alienlar tarafından parcalanması için dualar ettim :)...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir rezalet olmus film bugun izledim de nasil diyim olmamis eheh . bence sorun dandik yonetmenlerin iyi bir proje bulup daha ise baslamadan asiri gaza gelmelerinden kaynaklaniyor . genede alien ya da predatordan 1 ne ya da 2 sine birden ilgi duyanlar izlesin . cd de ama sinemada yazik olur paralara .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bence gayette hoş olmuş film. bazı yerlerdeki kamera açıları dışında ve predator hastası bi insan olarak predatorlerin ezilişini görsemde hasta oldum filme. gayet güzeldi bilmem ne bekliyordunuz ama senaryosuda ilginçti açıkcası beklemiyordum böyle ilginç bi senaryo[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım;
* önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz
* sonra elleri yumruk yapıyoruz
* önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin)
işte emrah böyle "kardeş belliyomuş."
Sosyal ağlarda paylaş

izlediğim en dandirik filmlerdendi hele o predatorun kızla birlikte koşma sahneleri bana taa eskilerin tango ve cash filmini anımsattı film sonunda predatorla öpüşürler diye çok bekledim ama olmadı olmadı..
5. aksiyon filminden öte bişey değildi kesinlikle.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

sanirim herkes filmlere mucizeler yaratmasini bekleyerekgidiyor.. filmde bildigimiz alien vede pred konseptinden farkli bisi aramak hata yada ne bilim böle uber seyler beklememek lazim heralde :P
[spo=pff]sonucta 3 tane yeni yetme pred erkekliklerini kanitlamak icin ufak bi avpartisine gelior ama bizim salak insanciklar predlerin kurmasi gereken takvimi kurup silahlarini aliolar ve daha predler silahlarina kavusamadan av baslayi verio tamam bazilari hakli film bariz tek bi pred birakalim kahraman olsun sekil olsun die yapilmish sen avci ol sen xenomorphlarin arasina gir ama piknige gelmish gibi takil hadi canim bi pred o kadar aptal olamaz .. hatta ücüncü predin yumurtayi yuttugu sahnede deli etti beni savasin ortasinda lan lan cevrem alien dolu ama ben salagim cikariyim su maskemi damgaliyim bu sufer bi olay yasamimdan da onemli gibi bi mantiklami kasarsinki..
+ heralde alien yumurtasi bünyeye alisamadi hemencik cikamadi icinden yada ulan ben bekliyim bu **ne tüm alienleri patlatsin queeni öldürsün sonra uzay gemisine binsin o zaman cikarim heoooo diemi bekledi?
predle hatun kisinin ortak calismasi olaina düsmaninim düsmani dostumdur die bakmak predler icinde normal bisidir belki :p adam aptal deil ya tasisin yaninda humani ohh babalar gibi decoy :P
+ olarak predalien modelide tamam bin tane predin arasina bitane predalien ol 50 tanesini gebertte nereye kadar? queen olmadan üretim olmadan bi tanecik predalien napacak canimm en kötü ihtimalle predler gemiyi patlativerir adamlar intihara meyilli :P [/spo][signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Film güzeldi ama açıkçası beklediklerimi veremedi.Predatorlerin(ki bundan sonra pire diyecem  ) iyi gibi gösterilmesi dikkatimi çekti kahramanmış gibi triplere girmeleri çok yanlış.Alien lar doğal davranıyorlar içgüdülerine göre hareket ediyorlar en basit olarak bunlarda yemek yeme , çoğalma , kendi alanını koruma gibi oysa bizim pireler teknolojik üstünlüklerini kullanarak gerek insanları gerekse alien ları avladı sonunda kahraman olarak adlandırıldı.Kendinden alt türleri bu şekilde kullanan onların gelişimlerine karışan bir ırk olarak bizim pireler gerçekten kötüler.Aynı şeyi insanlarda yapıyor diyebilirsiniz ben buna da karşıyım eski bir avcı olarak(19 yaşında eski bir avcı ilginç :P ) Alien ların insanlara uyum sağlaması mümkün olabilir aslında son seri filminde insan kırması olan yaratık gerçekten yetiştirilse sorun çıkarmadan yaşayabilirdi ne biliyim okula fln yollasalardı karnesinde takdir getirirdi ama ripley ninesi öldürmeyi tercih etti.Pirelerleyse anlaşmanın yolu daha farklı bir iki iyilik o güzel yüzlerinin gülmesine ve dostluk kurmanıza yetiyor.İşin ilginç yanı bu olaylar 2004 te geçiyor ve yaratık serisi bunun bilmem kaç yüz yıl ilersinde yaşanıyor yapımcılar bu serinin devam filmlerinde bu olayı unutmazsa iyi olur.Saçmalayıp o seriye de hakaret etmesinler.Predalien yavrucuğumda hiçbir şey yapmaz bu arada rahat olun orada o o kadar usta pire varken cıbıl cıbıl hiçbir şey yiyemez .Kötü bebeye mama yok![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

ayni alien oldugunu nassil annadin :P ben bir türlü taniyamion hangisi hangisi :P cinli gibinler hepsi ayni gözüküyo ama seni takdir ettim ayirt edebiliomussun bu arada adi ne o iki predi kesen arkadasin[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Bence film güzeldi.bana göre o 3 predator de farklıydı.
İlk ölen light predatordu.Bir nevi ranger bilgisayar oyununlarını oynayanlarda bilir.Elinde o pramidin haritası falan olan oydu.Ölmesi doğal.
2'inci Ölen predator ise heavy predator du.Normal predator leri fark etmissinizdir öyle iri özellikle öyle uzun boylu diil.Oda sonunda savaşçı ama böyle kapalı ve karanlık bir alanda yeterli diil.
3'üncü predator ise gerçek avcıydı yani tamamen avlanmak için eğitilmiş yani predator 1 ve 2 de gelen türden benim yorumum budur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 10 Eylül 2004 13:41 tarihinde demiş ki:
predalien sux, punce yapamayan xenomorph xenomorph degildir!

Predalien pounce yapıyor Volfi yapamıyan cok dah okuz bı eleman.

Hatta Predaline na ole bı pounce yapıyorsunki "bu bie kus, bu bır ucak, bı bir hueeehueh vıck" replıklerı bıle oluyor. adam bı seferde harıtanın dıger tarafına ucuyor multide[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

predalien epey zorlu bir rakip ama plasmacaster rulz
ayrıca predator un gücünü tartışırken şunlarıda göz önüne alın.
maske 4 görüş tipi görünmezlik çeliği bile kesen mızrak pençe ve disk .alien ların görünmezliği aşması avp2 de tam bomba olmuş filmlerde de öylemi?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...