moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cumaya kadar bu şekilde satamazsam o zaman düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Tamamdır konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 te allam. türkçe menü var mı diye sormuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fotoğrafcı kuzene soriim bi alır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, moriarty said: te allam. türkçe menü var mı diye sormuş adam Sadece İbranice ve Portekizce mevcut deseydin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben japonca kullanıyorum daha rahat oluyo öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, 'Makinaya sordum, sizi reddetti' diyeceksin yakında : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ee simdi baktim da sirf body mis bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi alın artık şu makineyi kaç haftadır ya. ağzım sulanıyo da maymun iştahlılık olur benim almaya kalkmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 o değil de işsiz gibi 11 sayfa okudum dramayı. şunu farkettim ki inyormaynd nickli arkadaş 11 sayfa boyunca değişik tespitler yapmış da yapmış kimse de zikine takmamış. ehühehe. iyi satışlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Karea said: ee simdi baktim da sirf body mis bu lol bi sayfa once yazdığım moriarty said: 3400'e dört günlük fırsat: canon 5d mk II + Canon 50mm 1.4 + Domke + Cf Kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 satıldı galiba beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Oldu dediğin anda fişekleri ateşleyeyim ve müzik başlasın :)-D:) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ucunbiri said: o değil de işsiz gibi 11 sayfa okudum dramayı. şunu farkettim ki inyormaynd nickli arkadaş 11 sayfa boyunca değişik tespitler yapmış da yapmış kimse de zikine takmamış. ehühehe. iyi satışlar bu arada. Bizi ipleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 paramecium said: Selam, Oldu dediğin anda fişekleri ateşleyeyim ve müzik başlasın :)-D:) Saygılar. valla sattım para haha başlasın kutlamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Haydi gözün aydın (:D Alan da güle güle kullansın artık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 parayı yatırmadı alan arkadaş oyalayıp. alet yine yeniden satışta. lanetlendim heralde. bu fiyattan gitmiyo arkadaş. yok çok ucuz neden öyle yok şöyle böyle :) 3400 tl = 5d mark II + Canon 1.4 50mm + Domke çanta http://a1302.hizliresim.com/16/l/k862f.png http://a1302.hizliresim.com/16/l/k8638.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 moriarty said: paramecium said: Selam, Oldu dediğin anda fişekleri ateşleyeyim ve müzik başlasın :)-D:) Saygılar. valla sattım para haha başlasın kutlamalar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam, Haydaaa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Adam kutlayamadı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu sefer sattım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ahahaha hadi hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 LAN! hayırlı olsun panpa bu sefer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 moriarty said: bu sefer sattım sdf inanmayız abi paralarla birlikte foto ne biliyim makbuz jpeg,dekont jpeg vs.isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, Doğru söylüyor, bak ben hâlâ sevinmedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar