xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 toplanti icin turkiye ye gelicez bi gece kafa dengi is arkadaslariyla beraber dedik fasil muhabbetli balikli rakili takilalim. kasinti olmasin. uygun, mutlu mesut olalim. icelim eglenelim, calsinlar yine icelim diyebilecegimiz yer ? bakirkoy de konaklicaz bu arada. bu semttende olur cevre yerlerden de olur tabii ki. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Alkol fasil konusmak yasaklandi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ak gençlik takipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Harbi oyle 50 kusur okuma. Ilk defa boyle basliklarda cevap yok. Bi ara yeri yanlis mi acaba diye dusundugumde oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kurtuluş: Madam Despina tarihi bir meyhanedir 80tl rakı meze yaparsınız Kumkapı: Neyzen'i öneririm yine aynı fiyatlarla güze rakı fasıl olur, Kör agop Tarabya: Kıyı Emirgan: Sıçanlı Meyhanesi 100 yıllık meyhane Nevizade: Sanat, Cumhuriyet, İmroz Asmalımescit: asmalı cavit, Refik Tünel: Eleos, yeşilköy'de de şubeleri var. Favorimdir! Galata: Galata-Rum meyhanesi Beşiktaş: Çarşı'da Hasbi restaurant eskiden beşiktaş şampiyonluklarını burada kutlardı. Seç seç git, hepsi çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 1 hafta ordayiz hep gidelim anasini satim. Cok ii oldu bakalim surlara uygun olan yere duselim. Hepsi fasilli vs dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cumhuriyette iyi sikiyorlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne kadar kaba bir forum olduk, son zamanlarda çok küfür dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dusuncelihayvan said: Kurtuluş: Madam Despina tarihi bir meyhanedir 80tl rakı meze yaparsınız Kumkapı: Neyzen'i öneririm yine aynı fiyatlarla güze rakı fasıl olur, Kör agop Tarabya: Kıyı Emirgan: Sıçanlı Meyhanesi 100 yıllık meyhane Nevizade: Sanat, Cumhuriyet, İmroz Asmalımescit: asmalı cavit, Refik Tünel: Eleos, yeşilköy'de de şubeleri var. Favorimdir! Galata: Galata-Rum meyhanesi Beşiktaş: Çarşı'da Hasbi restaurant eskiden beşiktaş şampiyonluklarını burada kutlardı. Seç seç git, hepsi çok iyidir. eyvallaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xwhiplashx said: Harbi oyle 50 kusur okuma. Ilk defa boyle basliklarda cevap yok. Bi ara yeri yanlis mi acaba diye dusundugumde oldu. :) Yanlış yere açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yav said: dusuncelihayvan said: Kurtuluş: Madam Despina tarihi bir meyhanedir 80tl rakı meze yaparsınız Kumkapı: Neyzen'i öneririm yine aynı fiyatlarla güze rakı fasıl olur, Kör agop Tarabya: Kıyı Emirgan: Sıçanlı Meyhanesi 100 yıllık meyhane Nevizade: Sanat, Cumhuriyet, İmroz Asmalımescit: asmalı cavit, Refik Tünel: Eleos, yeşilköy'de de şubeleri var. Favorimdir! Galata: Galata-Rum meyhanesi Beşiktaş: Çarşı'da Hasbi restaurant eskiden beşiktaş şampiyonluklarını burada kutlardı. Seç seç git, hepsi çok iyidir. eyvallaah Cumhuriyete bencede gitmeyin. Pahalı ve kötü. Sadece isimden kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 şimdi bir soruda ben sorayım demin gittim Kumkapı'dan 2 kişilik rezervasyon yaptırdım yılbaşı için ama eve geldim kafam karıştı. Yılbaşı gecesi sıkıntı çıkarırlar mı yahu oralarda? Kendime de güvenemiyorum en son sınırsız alkol maceram çok leş bitmişti. yanımda kız var İstanbul yabancısı olduğumuz memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yanınızdada böbreği sarmak için gazete bulundurun kâfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kumkapı dedin aklıma şu meşhur adam pıçaklama olayı geldi. Kaç sene tv de konuşuldu yaa şimdi olsa iki gün sonra kimse hatırlamaz. Devir amma değişti hee 15-20 yılda çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 iyi tek böbrekle yaşarız yahu sıkıntı yok. gece güzel başlarda sonradan boka sarmasın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 SPectre88 said: şimdi bir soruda ben sorayım demin gittim Kumkapı'dan 2 kişilik rezervasyon yaptırdım yılbaşı için ama eve geldim kafam karıştı. Yılbaşı gecesi sıkıntı çıkarırlar mı yahu oralarda? Kendime de güvenemiyorum en son sınırsız alkol maceram çok leş bitmişti. yanımda kız var İstanbul yabancısı olduğumuz memleket. kesinlikle yiyeceğini, içeceğini ve hesabı önceden konuş. oranın raconu budur. yoksa esnafın çoğu hesaptan geçirmeyi sever. önceden konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 KuddusiMavra @ fiks menü abi ne kıllığı yapabilir ki hesap konusunda 150 lira çekti zaten kişi başı. varsa bildiğiniz fiks menülü yılbaşı için maksimum 150 liraya bir meyhane oraya kayayım. Asmalı, Nevizade taraflarında menüler nasıldır ki yılbaşı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 fiks menüyse tamam...nevizadede nevizade restaurantın mezeler iyidir. cumhuriyeti birisi beğenmemiş ama ben beğenirim,mezeleri kalitelidir, serviste iyidir. fiyatı da bence normal. ama zevk meselesi tabi. asmalı mesciti bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Cumhuriyet'in fiks menüsü hakkında bilgin var mı peki? sitesinde yazmıyor fiyat oraya kayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar