elessar666 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hangi siteden diablo accaunt ı alabilirm? üyelik ücretli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 BİLMEM[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Diablo I-II için orijinal oyun alman yeterli, battle.net'e para vermiyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Diablo ACCOUNT u alman için orjinal bir box a ihtiyacın var. weblebi.com ideefixe.com falan bu sekil sitelerden oyunun box ını temin edebilirsin.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 diablo 2 için: -orjinal cd-key lazım, oyunun içinden çıkıyor. orjinal oyun satan heryerde bulabilirsin. örneğin kitapçılarda vardır. ya da weblebi, avaturk vs. -oyunu ve ek paketi kurup 1.10 patchini yüklüyceksin. -battle.net'e girince hemen hesap açabiliyorsun -battle.net'e para ödemiyorsun, direk oynuyorsun. diablo 1 kastediyorsan, valla ben korsan cd ile oynadım internet üzerinde, illa orjinal almak gerekli mi, bundan dolayı hiç bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çok makul bir ücrete Diablo2+Diablo2 Expansion (Orjinal DVD kapaklı , kitapçıklı )satıyorum onu alırsan istedigin kadar account alabilirsin.[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar