BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Penthesilea said: Tam oyununu sölücektim yaaa pazarda cd satan abiden oynunu almıştım helikopterli sahnede donuyodu...
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 BloodyBeast said: Penthesilea said: Tam oyununu sölücektim yaaa pazarda cd satan abiden oynunu almıştım helikopterli sahnede donuyodu... al benden de o kadar, finali izleyememiştim. kurt russell'ın karakteri gelip kurtarıyomuş bizim oynadığımız karakteri galiba.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 arcane said: said: Draven, 12 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: DIM DIM.........................DIM DIM...................DIM DIM bu filmdeki kadar guzel soundtrack duymadim. abi çok demode ama şimdisi için :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene çok talihsiz bir ifade olmuş, zira ennio morricone'nin müziği. (:P) gayet de tırsma müziği olmuş, atmosfere sokuyor. tekrar helal olsun dedim. 5 yıl önce tv'de kaçırmışım ama nihayet izledim, hiç fena değilmiş film. sci-fi kısmında bazı belirsiz olaylar var ama korku kısmı ağır basan bir film nihayetinde. millet de tartışmış zaten bazı şeylere cevap bulunamamış. iyi ama, görmeyen varsa görebilir.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Valla ben o müziği şimdi hatırlamıyorum ama John Carpenter filmi olması müziğe dair yaptığım yorumu destekler nitelikte :P
Öne çıkan mesajlar