SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Lua lua zaten basli basina totem gibi isim anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Arkadaşlar bu sabah sağlam bir kaynaktan aldıgım bilgiye göre.. Aykut kocaman istifasını kesinlikle geri çekmiyormuş.. Bunun üzerine yönetim ciddi anlamda iki isim düşünmeye başlamış. Biri Capello diğeri benimde bahsettigim gibi Yılmaz Vural. Bakalım haftaya transferlerle birlikte anlaşma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi şu ligde oyuncu eksik o yüzden beceremiyoruz dicek son takım heralde fenerbahçe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fenerbahçe'nin kadrosu doğru oynatıldıgı taktirde Türkiye'nin en iyi kadrosu.Avrupanıyı da çok ciddi zorlayacak kadrolardan biri hem şampiyonlar ligi hem uefa olarak. Galatasaraylıların korkusuda bu zaten. Tek engel şu adam.Başka bi açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Eternale bi title verinde sussun yaw, adamın dengesi kaydı kaç gündür lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Futbolcular ikna ettik falan demis ama du bakalim ne cikacak altindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hahaha nasıl klüb lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dingonun ahırı tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 selçuk kapısında yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hocayı beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele ama şöyle bir pankart asmak düpedüz terbiyesizlik. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576375_505208719519244_1725548449_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 değil. yeter artık gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hiçbir problem yok o pankartta.. Sonuna kadar haketti.Sözünden de dönerse adam değil. Yeter bu millete çektirdiği. Olmuyosa olmuyo yani abicim bunu zorlamanın bi geregi yok. Seri B takımları gibi top oynuyoruz. Ha yedi ha yicez.. Tek basına bi garibim sow ilerde dön allah dön stoperlerin içinde. Sözünden Dönen ? yani aynen.. problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Eternal asmış meğersem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/805740-kocaman-son-kararini-verdi Vazgeçmiş karakteri sağlam aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 maymun ettiniz lan kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şu aziz ile aykuta taraftarın okkalı bir tepki koyması lazım ama yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Lig Tv haberine göre diyor. Allahım doğru olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu saatten sonra ya aziz biter ya da tribünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aziz bitmez, tribünler zaten dün çatışmaya başladı, fener maçlarına gidilmez bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yönetim istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 her kaybettiginde istifa eden mizmiz bi td var her kaybettiginde td istifa etsin diye mizlizlayan bi taraftar var hepsine karsilik da yok olmaz reddediyorum diyen bi baskan var super bir klup oldu fb ya anlatilmaz yasanir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fizban said: aziz bitmez, tribünler zaten dün çatışmaya başladı, fener maçlarına gidilmez bi süre. aziz in paralı askerlerine dayak atıldı dün, bundan sonra da öyle devam eder.okul açıkta bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Tehlike acisindan soylemiyorum ben, zevk acisindan soyluyorum. Taraftar aylardir yapmadi, dun dogumgunu oldugundan yapar diyosd yine lefter tezahurati gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sostizm said: Fenerbahce hangi doneminde atak futbol ile basarili oldu en son? Animsatilmaya ihtiyacim var. Daum 4-4-1-1 defansif ile oynatti basarili oldu. Mustafa denizli defansif oynatti sampiyon oldu. Zico? Sanirim zico atak futbol oynatiyordu ama onu da begenmediniz be FeBe taraftari kardesim. Ersun yenal sence all atack mi verecek? Verse galip mi gelecek? Ayni hatayi GS Luce'yi kovdugunda yapmisti kac sene kendinengelemedi ondan sonra. Sabretmek - kendi degeriniz olan Aykut hocaya sahip cikmaniz lazimdi bence. Asla yalniz yurumeyeceksin aykut hocam modunda olsa taraftar ne fener bu durumda olurdu ne de saclari kederden beyazlamis aykut kocaman. Anımsamışsın işte, Zico oynatıyordu. Aslında Zico'da oynatmıyordu, takıma diziyordu oyuncuları oyuncular çıkıp kafalarına göre oynuyorlardı. Taktik okuyamayan, oyuna müdahele edemeyen bi adamdı. Ayrıca takımda 7 tane Brezilyalı topçu 52 tane Brezilyalı personel vardı. Ee şimdi durum bu olunca, üstüne birde oyuncularınız maç seçerek lig maçlarını önemsemezse ve bu sebeple şampiyonluğu kaçırırsanız(ki o kadro şu an bile yürüye yürüye şampiyon olur) kellenizi alırlar bu kadar basit. Ayrıca Zico'nun da bizden önce ve bizden sonra hangi takımları çalıştırdığına bi bakın yani. Öyle Fenere Real Madrid'den gelmedi yada Fenerden sonra Chelsea'yi çalıştırmadı. Mustafa Denizli konusunua gelecek olursak yanlışın var. 2000-2001 sezonunda gayette atak futbol oynuyorduk. Ki zaten Milan Rapaiçlerle, Haim Revivolarla, Elvir Baliçlerle, Kennet Anderssonlarla, Serhat Akınlarla defans yapamazsın zaten. Aykut Kocaman'a sabır konusuna gelince yanlış yapılan şeye sabır bir yere kadar oluyor. Hoca çıktı açıklama yaptı bana 1.5 ay verin diye, üstünden 3 ay geçti ortada hala bişey yok. Sabır taşı olsa insan çatlar. Asla yalnız yürümeyeceksin diyen Liverpool taraftarı bile Kenny Dalglish'e dayanamadı, sabır gösteremedi. Edemezsin de çünkü. Hikaye yani bunlar. Ben hocaya sahip çıkabilmek için gitsin diyorum. Aykut Kocaman'ın ismini duyduğumda aklıma antrönörlük yılları değil, topçuluk yılları gelsin istiyorum. Gönlümüzdeki yeri bozulmasın, onun için gitsin. Gerçi işler boka sardı, bundan sonra ne olacak bende kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 herşeyi anladım da " sen bırakırsan bizde bırakırız hocam " diyen topçular kim onu anlamadım mümkünse bilen biri şu isimleri yazsın yani aygutu biz de sevmeyiz ama bu kadar da dalga geçilmez yahu bir insanla, ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar