Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aykut Kocaman istifa etti.

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu sabah sağlam bir kaynaktan aldıgım bilgiye göre..
Aykut kocaman istifasını kesinlikle geri çekmiyormuş..
Bunun üzerine yönetim ciddi anlamda iki isim düşünmeye başlamış.
Biri Capello diğeri benimde bahsettigim gibi Yılmaz Vural.

Bakalım haftaya transferlerle birlikte anlaşma olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir problem yok o pankartta..
Sonuna kadar haketti.Sözünden de dönerse adam değil.
Yeter bu millete çektirdiği. Olmuyosa olmuyo yani abicim bunu zorlamanın bi geregi yok. Seri B takımları gibi top oynuyoruz.
Ha yedi ha yicez.. Tek basına bi garibim sow ilerde dön allah dön stoperlerin içinde.

Sözünden Dönen ?

yani aynen.. problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Fenerbahce hangi doneminde atak futbol ile basarili oldu en son? Animsatilmaya ihtiyacim var. Daum 4-4-1-1 defansif ile oynatti basarili oldu. Mustafa denizli defansif oynatti sampiyon oldu. Zico? Sanirim zico atak futbol oynatiyordu ama onu da begenmediniz be FeBe taraftari kardesim. Ersun yenal sence all atack mi verecek? Verse galip mi gelecek? Ayni hatayi GS Luce'yi kovdugunda yapmisti kac sene kendinengelemedi ondan sonra.

Sabretmek - kendi degeriniz olan Aykut hocaya sahip cikmaniz lazimdi bence. Asla yalniz yurumeyeceksin aykut hocam modunda olsa taraftar ne fener bu durumda olurdu ne de saclari kederden beyazlamis aykut kocaman.

Anımsamışsın işte, Zico oynatıyordu. Aslında Zico'da oynatmıyordu, takıma diziyordu oyuncuları oyuncular çıkıp kafalarına göre oynuyorlardı. Taktik okuyamayan, oyuna müdahele edemeyen bi adamdı. Ayrıca takımda 7 tane Brezilyalı topçu 52 tane Brezilyalı personel vardı. Ee şimdi durum bu olunca, üstüne birde oyuncularınız maç seçerek lig maçlarını önemsemezse ve bu sebeple şampiyonluğu kaçırırsanız(ki o kadro şu an bile yürüye yürüye şampiyon olur) kellenizi alırlar bu kadar basit. Ayrıca Zico'nun da bizden önce ve bizden sonra hangi takımları çalıştırdığına bi bakın yani. Öyle Fenere Real Madrid'den gelmedi yada Fenerden sonra Chelsea'yi çalıştırmadı.

Mustafa Denizli konusunua gelecek olursak yanlışın var. 2000-2001 sezonunda gayette atak futbol oynuyorduk. Ki zaten Milan Rapaiçlerle, Haim Revivolarla, Elvir Baliçlerle, Kennet Anderssonlarla, Serhat Akınlarla defans yapamazsın zaten.

Aykut Kocaman'a sabır konusuna gelince yanlış yapılan şeye sabır bir yere kadar oluyor. Hoca çıktı açıklama yaptı bana 1.5 ay verin diye, üstünden 3 ay geçti ortada hala bişey yok. Sabır taşı olsa insan çatlar. Asla yalnız yürümeyeceksin diyen Liverpool taraftarı bile Kenny Dalglish'e dayanamadı, sabır gösteremedi. Edemezsin de çünkü. Hikaye yani bunlar.

Ben hocaya sahip çıkabilmek için gitsin diyorum. Aykut Kocaman'ın ismini duyduğumda aklıma antrönörlük yılları değil, topçuluk yılları gelsin istiyorum. Gönlümüzdeki yeri bozulmasın, onun için gitsin.

Gerçi işler boka sardı, bundan sonra ne olacak bende kestiremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...