KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Herkese merhaba, Biliyorum eski bir topic var konu ile ilgili ama hem güncelleme hem de eski konunun eski detaylarla dolu olmasından dolayı, yenisini ben açıyorum. İlhami başkan eskisini silersen çok sevinirim. N0 Destination: TCG ya da N0 Destination,null sec de bulunan bir pvp şirketidir, Razor Alliance bünyesinde icraatlarını sürdürmektedir. 1 yılı aşkın Razor Alliance üyeliği, ve mevcut oturmuş kurulu düzeni ile, güzel işler başarmakta ve daha iyilerini de hedeflemektedir. Ne vaat ediyoruz? Biz rahat ve düzenli bir uyum içerisinde fleet / gank fight ları, tenal kullanım haklarını, ama en önemlisi eğlenceyi ve rahatlığı vaad ediyoruz. Bizim amacımı insanlara ızdırap olmak değil, tam tersi insanların kafalarını rahatlatmak için oynadıkalrı bu oyunda TCG yönetimi oalrak güzel ve huzurlu bir pvp ortamı sağlayabilmektir. Her şirket gibi bizim de belli başlı taleplerimiz ve üyelik şartlarımız var fakat, bizim önceliğikle aradığımız kendisini bilen, problem değil çözüm yaratan, birlikte oynamaktan zevk alacağımız kişilerle bu oyunu oynamaktır. Biz size bunları vaad ediyoruz öncelikle. Geriye kalanı zaten Alliance reimbursementleri ile mesela, gemi kayıplarınız karşılanmakta, Rat yapabilmektesiniz. bunları zaten çoğu şirket sunabilir =) Eğer 15m den fazlaskillpoint iniz var ise ve Naga, Tornado, Hurricane, Mealstorm, Abaddon, Scimitar, Guardian veya herhangi bir recon ship ( matar / gallente tercihen daha iyi ) kullanabiliyorsanız, detaylı bilgi için lütfen oyun içinde Majere Yman a, KaRa DaVuT a veya Samsascr ye, ya da Apocalypse Pollard a ulaşınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 KaRa_DaVuT said: ... Her şirket gibi bizim de belli başlı taleplerimiz ve üyelik şartlarımız var fakat... Bunu biraz açsan olmaz mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Çoğu şirkette olduğu gibi olabildiğince aktif olmak, şirketi para makinesi gibi değil arkadaş ortamı gibi düşünüp sadece kendine çalışmamak yeri geldiğinde şirket aktivitelerinde yer almak vs dir başka birşey olmaz zaten 0.0 şirketinin taleplerinin başında PVP yapmanın zorunlu olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ayrintilari ögrenmek icin yukarida yazilmis sorumlu kisiler ile kontak kurabilirsiniz B)- Yukarida yazanlara ilaveten birkac seyde ben ilave edersem; *gercek yasam ile oyunu birbirine karistirmayanlari *bozmaya degil, yapmaya hevesli olanlari *dinlemeyi anlamaya calismayi, durmadan konusmaya tercih edenleri *en iyi ben bilirim den ziyade, ögrenmenin yasi yok deyip gözü kulagi acik tutanlari *kafasini kuma gömmeden, gerekli iletisim araclari ile sosyal olmaya calisanlari ......tercih ediyoruz. sevgilerle capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ben bir arkadaştan fleet ler ile ilgili bir kaç duyum aldım ama CTA fleet süreleri ve başlama saatleri konusunda bilgi alamadım. Bu aralar Master projelerim Arge yazılımları web sayfası geliştirmeleri nedeniyle haftada 2 güne düştü online sürem o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cta zamanlari ve sureleri hakkinda kimseden haber alamassin, 0.0 ally lerinde hic bir zaman belli olmaz. online oldugun sure zarfinda yararli olup olmadigin cok daha onemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 saat 9 da başlayıp gece 1 de biterse CTA ben işe geç kalırım. O yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gece 9 da baslayabilir, 1 de bitebilir :) dunku oyuncu olmadigin icin bunlari bilirsin zaten. buyuk 0.0 sov savaslarinda bu isler boyle. getirisi ne kadar cok oldunca zahmeti de o kadar buyuk olur. bizim degil, dunyanin kanunu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Nulli secunda da bulundum guardian pilotu idim. 8 de başlardı CTA saat başı titan jump Bridge ile yeni gelenler fleet e katılırdı. Ama hiç 12 yi geçtiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bende bi dönem Turn Left corpunda buldundum. Scimi pilotuydum. Akşam 9da roam başlar gece 1 gibide biterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hahaha sanki fabrikaya gece bekcisi alacagiz :D :D sorumluluk sahibi, eglenmeyi bilen arkadaslar ariyoruz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ben de bir ara Razor'da bulundum. Bir keresinde 18 saat pos vurmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bende bir keresinde 18 saat razor vurmustum :D Saka bir yana, gercekten istikrarli bir goruntu ciziyor TCG, bulundugu alliance veya koalisyon icin bu baslik altinda bir yorum yapmam dogru olmaz ama turklerden olusan yonetim kadrosunun gayet ozverili calistigina gorebiliyoruz. Recruitmentda basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 huseyin agam birakalim bu isleri, kocaman adamsin trolluk yakismiyor. yasina uygun yazilar bekliyorum senden :D birak gencler halleder bu isleri :D diger iyi dilekleriniz icin tesekkurler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 valla hocam o dediğiniz saatler bana gelmez. Size razor da başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aaa Önder yoksa bende yokum hasan abi tez vakitte çıkıyorum corptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla çıktığında söyle ikimiz bir corp kurarız :D hani ne bileyim göbek bağımız bir ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 megetege said: Bende bi dönem Turn Left corpunda buldundum. Scimi pilotuydum. Akşam 9da roam başlar gece 1 gibide biterdi. önemli olan bişeyleri zorunluluk bilinci ile değil keyif alarak yapmak. biz birlikte oynamaktan zevk aldığımız insanlar ile oynuyoruz. koymuyor yani 1 e kadar da oturmak, yada zor işleri yapmak ;) bizimle oynamaktan zevk alabilecek, keyif arayan insanları bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Banada 1 e kadar roam yapmak koymuyodu ki. Hatta eve hayatımın en zevkli pvplerini orda yaptım. Ayrıca benim yazımın amacı başkaydı. Hasan abi biliyo ona sor istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İyi bir arkadas ortamı yakalandığı taktirde dediğiniz gibi 1 de 2 de koymuyor :) TCG olarak aktif oyuncu sayımızı yükseltmek, yeni arkadaslar tanımak ve insanlara yeni olanaklar sağlamak amacindayiz, her Corp. gibi :) Yukarıda yazan ve kurallar ve beklentiler icinde bizimle oynamak isteyen her arkadasa kapımız açık. Gönül isterdi ki herkes toplansın, bir isin ucundan tutsun :) Yakında güzel süprizler ile karşınıza cikacagim, takip etmeye devam edin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gonlümüz sizinle hasan abeyyy belki bir gün yolumuz kesişir :) 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kısmet belki bir gün gece 1 e kadar oturup da 8 de işyerinde olmak zorunda olmayacağım bir işte çalışırsam sizinle oynamaktan zevk duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 "Captain Logar" said: İyi bir arkadas ortamı yakalandığı taktirde dediğiniz gibi 1 de 2 de koymuyor :) Ya Hasan bırak bu ayakları. Hiç ara vermeden Eve'i kaç dakika oynadın ki acaba. 10 dakika gleirsin sonra 3 saat afk olusun. Tanımsak ayak üstü yiyecek bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 önemli olan gönül gözü ile oynamak :D RL ile eve yi karistirmam, oncelikler meselesi ;) Exodous said: "Captain Logar" said: İyi bir arkadas ortamı yakalandığı taktirde dediğiniz gibi 1 de 2 de koymuyor :) Ya Hasan bırak bu ayakları. Hiç ara vermeden Eve'i kaç dakika oynadın ki acaba. 10 dakika gleirsin sonra 3 saat afk olusun. Tanımsak ayak üstü yiyecek bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Hayırlı olsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar