copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: copry said: ahahahhaha saat 5 oldu uyuyamıyorum f5f5f5f5f5f5f5f5f5 Seni zamanında baya aşındırmıştım ben, bi mouse alsana. Ohooo senin bana pc alman lazım o zaman, bu arada çizimleri balkondan mı fırlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: xunn şuan gözümde tüylü ceketli, şalvarlı, ayrık papuçlu, noyandan daha aşağıda admiration bakımından. noyan reyize laf yok adam peygamber. öle üç yüz beş yüz liraya bu duruma düşcek adam deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. Bir itirafta bulunayım, sırf geyigine çark ettim güleriz diye. Hiçbir şekilde beklemiyordum yani. Senko verdi gazı, öyle verdim TC'yi. Gülmeye girdik ekran kartıyla çıktık iyi mi, ne biçim şeysin internet. YAAAAA S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 copry said: YolunYolcusuXunn said: copry said: ahahahhaha saat 5 oldu uyuyamıyorum f5f5f5f5f5f5f5f5f5 Seni zamanında baya aşındırmıştım ben, bi mouse alsana. Ohooo senin bana pc alman lazım o zaman, bu arada çizimleri balkondan mı fırlattın cizime gerek kalmadi baska sekilde kazancak parasini artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bide diyorlar para her şeyi satın almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: xunn şuan gözümde tüylü ceketli, şalvarlı, ayrık papuçlu, noyandan daha aşağıda admiration bakımından. Hocam aramızda jelly'liğin lüzmu yok be, read above. Taviz vermedigin sürece gain, gain'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: copry said: YolunYolcusuXunn said: copry said: ahahahhaha saat 5 oldu uyuyamıyorum f5f5f5f5f5f5f5f5f5 Seni zamanında baya aşındırmıştım ben, bi mouse alsana. Ohooo senin bana pc alman lazım o zaman, bu arada çizimleri balkondan mı fırlattın cizime gerek kalmadi baska sekilde kazancak parasini artik yoo yine çizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: copry said: YolunYolcusuXunn said: copry said: ahahahhaha saat 5 oldu uyuyamıyorum f5f5f5f5f5f5f5f5f5 Seni zamanında baya aşındırmıştım ben, bi mouse alsana. Ohooo senin bana pc alman lazım o zaman, bu arada çizimleri balkondan mı fırlattın cizime gerek kalmadi baska sekilde kazancak parasini artik o da bi nevi çizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hamsilipilav said: Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Ben sana şifremi vereyim bide aylık maaşa bağlayım login ol düzenle lan niye uğraştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunnun ıcıne oturmus, geyiğe yatıyo ama belliki koydu bu tecrube ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kes görgüsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahahahah abi gece gece bune böyle ya bu arada ragefreak istanbulda değil ahahah bide hala eskisi gibiyse wow basından kalkmadığı için bu topicten haberi olması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: hamsilipilav said: Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Ben sana şifremi vereyim bide aylık maaşa bağlayım login ol düzenle lan niye uğraştırıyorsun. ahudıfhsdufhsdıufslıdfhsdkjfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: hamsilipilav said: Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Ben sana şifremi vereyim bide aylık maaşa bağlayım login ol düzenle lan niye uğraştırıyorsun. KIZLAR KOŞUN İSDİHTAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 artık yatalım arkadaşlar, yarın öğlen devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: Sequo said: hamsilipilav said: Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Ben sana şifremi vereyim bide aylık maaşa bağlayım login ol düzenle lan niye uğraştırıyorsun. ahudıfhsdufhsdıufslıdfhsdkjfsdfds AAHAHAHAHHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. adamın şart koşmasına gerek yok zira direk ağzına sıçtı Yok hakkını yemicem abi, facebooktan bilgileri isterken bile gayet kibara bagladı herif. Bence biz geldiği gibi abanınca biraz bi hayatını sorguladı kesinlikle. Galiba herifin peygamberiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: hamsilipilav said: Sequo said: O değilde national geo gibi oldu lan konu. Kominizmin doğurduğu etkenler ve 180 derece dönüş kabiliyetleri lol Yeter bu kadar vallaha gittim acayip stres attım 1 ay gelmem ben görüşürüz kızlar. komünizm Ben sana şifremi vereyim bide aylık maaşa bağlayım login ol düzenle lan niye uğraştırıyorsun. hocam yeter bu kadar bir gece icin gorecegimizi fazlasiyla gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bırak bizi yatalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Fistan said: YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. adamın şart koşmasına gerek yok zira direk ağzına sıçtı Yok hakkını yemicem abi, facebooktan bilgileri isterken bile gayet kibara bagladı herif. Bence biz geldiği gibi abanınca biraz bi hayatını sorguladı kesinlikle. Galiba herifin peygamberiyim ya. Kadın peygamber yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Galiba herifin peygamberiyim ya. bence başka bişeyisin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cuce said: xunnun ıcıne oturmus, geyiğe yatıyo ama belliki koydu bu tecrube ona Abi ahlaki degerlerim o kadar looseki hiç koymadı ya. Koymaması koymalı mı, sana sorayım sen anlıyorsun bu işlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Fistan said: YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. adamın şart koşmasına gerek yok zira direk ağzına sıçtı Yok hakkını yemicem abi, facebooktan bilgileri isterken bile gayet kibara bagladı herif. Bence biz geldiği gibi abanınca biraz bi hayatını sorguladı kesinlikle. Galiba herifin peygamberiyim ya. http://manspire.com/sites/default/files/styles/post_large/public/pictures/posts/2399594_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben olması gerekini değil, gördüğümü söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar