Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty sana onboard s3 fln gelcek zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: Okey. Hadi bakalım. Ben de elimdekini birine hediye kargolayacağım eğer bu mevzu olursa ahhahahah bana yollsanana. bende çok sevdiğim birinin masaüstüne takıcam senden bir hatıramız olur birlikte oyun oynadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ayrıca bana maserati yollasan senin gibi bi görgüsüze tamah etmem. mehzebi genişleri satın alırsın ancak bu hayatta. hiçbir zaman da mutlu olamayacaksın. (işe yarar mı lan acaba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tüylü grafik kartı yolluyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 saadet zinciri mi kuruyosunuz olm örgüt diye alacaklar hepinizi içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik. sadece tc kimlik mi verdin sence? Yok, o hardware sitesinin üyelik bilgilerini verdim, oradan aldı adam. Baya baya inanılmaz yalnız. Herif kira paramdan pahalı ekran kartını aldı geyigine. Gerçekten internet kabadayılıgı bünyeyi ferahlatıyor cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: tüylü grafik kartı yolluyorum sana AHAHAHSFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moncici said: ayrıca bana maserati yollasan senin gibi bi görgüsüze tamah etmem. mehzebi genişleri satın alırsın ancak bu hayatta. hiçbir zaman da mutlu olamayacaksın. (işe yarar mı lan acaba) Emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben jantları alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tc kimlik nosu vermekte bişi yok, isnimi bildiğin admaın nosunu bulamıyosanız tüü sizin stalekrlığınza zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: moriarty sana onboard s3 fln gelcek zaten ahah ahahhahahhahhaha HD4350 var elimde, çok az kullanılmış :) Ayrıca mevzu ne geldiği değil. Mevzu o community olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ABİ OF, SEZEN AKSU TARTIŞMASINDAN SONRA TÜRK FORUMLARINDAKİ EN İYİ İKİNCİ OLAYI YAŞIYORUZ RESMEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: ginaly said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik. sadece tc kimlik mi verdin sence? Yok, o hardware sitesinin üyelik bilgilerini verdim, oradan aldı adam. Baya baya inanılmaz yalnız. Herif kira paramdan pahalı ekran kartını aldı geyigine. Gerçekten internet kabadayılıgı bünyeyi ferahlatıyor cocuklar. hacı problem biraz da senin ekonomik durumundan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: tüylü grafik kartı yolluyorum sana canımsın. ceketimle uyumlu olur. seni şu konuya da bekliyorum. http://forum.paticik.com/read.php?3,6580626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cuce said: tc kimlik nosu vermekte bişi yok, isnimi bildiğin admaın nosunu bulamıyosanız tüü sizin stalekrlığınza zaten Gökçen çok güzel ekran kartım var, oyun atalım geldiginde. ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 onlar kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn hem fakir hem satıldı. cons olsa mesela alıp çöpe atardı adamın kartını cons bi ara iyi sükse yapmıştı o günlere döndüm ben artık xunn'un son iki yılda yaptığı sükse bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahahahhaha saat 5 oldu uyuyamıyorum f5f5f5f5f5f5f5f5f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:) Söyle bizim çocuklara bulsunlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:) Ben de var adresleri asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:) momomo benim buyur bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: onlar kim ya wow kategorisinde onlar ya hakaret ediyor pikaçular:) Az kaldı çok pis iz sürüyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar