Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paraya tapan kiz ve durumlar durumlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Okey. Hadi bakalım. Ben de elimdekini birine hediye kargolayacağım eğer bu mevzu olursa ahhahahah

bana yollsanana. bende çok sevdiğim birinin masaüstüne takıcam senden bir hatıramız olur birlikte oyun oynadıkça.
Mesaj tarihi:
ayrıca bana maserati yollasan senin gibi bi görgüsüze tamah etmem. mehzebi genişleri satın alırsın ancak bu hayatta. hiçbir zaman da mutlu olamayacaksın. (işe yarar mı lan acaba)
Mesaj tarihi:
ginaly said:

YolunYolcusuXunn said:

Sequo said:

Fistan said:

forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı

Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende.

Ya kötü olaydı?

Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik.

sadece tc kimlik mi verdin sence?

Yok, o hardware sitesinin üyelik bilgilerini verdim, oradan aldı adam.

Baya baya inanılmaz yalnız. Herif kira paramdan pahalı ekran kartını aldı geyigine.

Gerçekten internet kabadayılıgı bünyeyi ferahlatıyor cocuklar.
Mesaj tarihi:
moncici said:

ayrıca bana maserati yollasan senin gibi bi görgüsüze tamah etmem. mehzebi genişleri satın alırsın ancak bu hayatta. hiçbir zaman da mutlu olamayacaksın. (işe yarar mı lan acaba)

Emin misin?
Mesaj tarihi:
YolunYolcusuXunn said:

ginaly said:

YolunYolcusuXunn said:

Sequo said:

Fistan said:

forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı

Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende.

Ya kötü olaydı?

Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik.

sadece tc kimlik mi verdin sence?

Yok, o hardware sitesinin üyelik bilgilerini verdim, oradan aldı adam.

Baya baya inanılmaz yalnız. Herif kira paramdan pahalı ekran kartını aldı geyigine.

Gerçekten internet kabadayılıgı bünyeyi ferahlatıyor cocuklar.

hacı problem biraz da senin ekonomik durumundan kaynaklanıyor.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:)

Söyle bizim çocuklara bulsunlar hemen.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Ya o değilde 2 kişi daha var biri momomo diğeri ragefreak :) Lan onları bi yakalasam dar edecem istanbulu onlara oda 2. bomba konum olacak:)

Ben de var adresleri asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...