YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 patatespresi said: ahmet'in mental bi genişliği var o yüzden ona koymaz güle güle kullansın da. paticik adına garip oldu. rahat rahat zengin rpsi yapamıycaz. Zerre komaz, adamın bariz vereceği varmış yalnız. Sadece teferruatla ugrasmak istemedigi için paraya bogmadı forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 patatespresi said: ahmet'in mental bi genişliği var o yüzden ona koymaz güle güle kullansın da. paticik adına garip oldu. rahat rahat zengin rpsi yapamıycaz. mental degil abi o genislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Beyler heskese iyi geceler bu sefer gerçekten yattım yatmazsam bayılcam zaten. Piuuu İyi geceler yakışıklı. ;););) sarıyer-rumelihisarı gördüm sanki orada adres. şimdi iyi bir çocuk ol ve ekran kartını iade edip 300 tlsini bağa vir de faturalarımı ödeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 75 sayfa boyunca topiğin konusu değişti değişti en sonunda yine başlığa uygun hale geldi ya lan helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. yollayayım istersen, ciddiyim işime yaramaz. Ben de ciddiyim. Tam da ekran kartı alacaktım. İsabet olur. Tamam adres yolla birinden, yada facebooktan falan ekle bu banlanır manlanır, belli mi olur. Yolladım özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi de buluşun, biraları tokuştururkenki fotolarınızı koyun, sen de adamı bi mutlu etmiş olursun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oha lan ne olmuş 75 sayfa, en son 12 miydi neydi ferrarinin ya da kızın resmi mi kondu? niye tavan yaptı bura aasldkj Şimdi okuyayım zevkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: 75 sayfa boyunca topiğin konusu değişti değişti en sonunda yine başlığa uygun hale geldi ya lan helal. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moncici said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Beyler heskese iyi geceler bu sefer gerçekten yattım yatmazsam bayılcam zaten. Piuuu İyi geceler yakışıklı. ;););) sarıyer-rumelihisarı gördüm sanki orada adres. şimdi iyi bir çocuk ol ve ekran kartını iade edip 300 tlsini bağa vir de faturalarımı ödeyeyim. Ekran kartının yanına kıvrılıp ısınabilirsin istersen, benden bu kadar calısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=126424317421285&id=223734618526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı ben daha once manevi yonden kanıtlamıstım ama maddi olarakta kanıtlanması sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet koca buluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. yollayayım istersen, ciddiyim işime yaramaz. Ben de ciddiyim. Tam da ekran kartı alacaktım. İsabet olur. Tamam adres yolla birinden, yada facebooktan falan ekle bu banlanır manlanır, belli mi olur. Yolladım özelden. Geldiği gibi yollarım, aldım maili. Mailleşiriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Okey. Hadi bakalım. Ben de elimdekini birine hediye kargolayacağım eğer bu mevzu olursa ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 noluyo la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? ben sana bisey demedim dogru ya da yanlis seninki keyf tamamen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: Okey. Hadi bakalım. Ben de elimdekini birine hediye kargolayacağım eğer bu mevzu olursa ahhahahah yolla roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? bence temel fıkrası misali git adrese ekran kartını geri alana kadar döv kardeş. ders olsun fakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahmet birak simdi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? Birşey olmazdı ya. Ben baya kumarbazım, yoksa aklı selim adamın vereceği şey değil TC Kimlik. sadece tc kimlik mi verdin sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: Sequo said: Fistan said: forumda ota boka laf atmanın faydası kanıtlandı Olm yapmayın lan tam terside çıkabilir adam tüm bilgileri verdi ekran kartını alıcam diye aldımda niyet iyi bende. Ya kötü olaydı? ben sana bisey demedim dogru ya da yanlis seninki keyf tamamen :D AHAHAHAHHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: "roket adam" said: Okey. Hadi bakalım. Ben de elimdekini birine hediye kargolayacağım eğer bu mevzu olursa ahhahahah roket beklemedeyim Tamam hacıt. Listeye yazıl. asdkjhşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bendekini kime yolluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar