Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: Fistan said: beni de asagilayin lan olm sen cafesi olan zengin degilmisin? çay ocağı işletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bar mar yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: Fistan said: beni de asagilayin lan olm sen cafesi olan zengin degilmisin?yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fistan çayhanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ODACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kendi dukkani varsa olmaz haci, isletmesi varsa biter olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: PastorOfMuppets said: ginaly said: PastorOfMuppets said: Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. ney ney ney? Abi yanlış biliyo olabilirim, ciddi sordum ayar vermiyordum ahah. zaten bana ayar verebilecek kalibrede değilsin. Abi kalibrem senin nether region boşluklarında hemoraja sebep olur yalnız, Senden nicelerini devirdik tontiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hah ben de bi an gif aramaya gittin sandıydım lan. gel gel. let me teach my best english. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi dakka lan bunu 0ne için kullanıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi bakın bir durum yoksa yatıyorum ben.. yatam mı? iki dakka pijamamızı giyelim dedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi geç kaldınız. 1 saat önce nerdeydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 lan sayfa 40 oldu yeter ben yatiom artik. arkamdan laf etmeyin favori konularimdan takip eder yakalarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yat yat ben de yaticam crome'dan aksiyon cikar diye bekledim ordan da geri donus olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abi ismini bir kere daha söylersek gelecek, gerek yok. Üstüne hatunun mac'teyim, hayatımda böyle aptal alet görmedim bildigin yazı yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fakirsin iste oyuzden, mac zengin aleti alismadik don durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 o konuda ben ce MAC e kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: fakirsin iste oyuzden, mac zengin aleti alismadik don durmaz Abi Alienware zengin aleti. Mac görgüsüz aleti, hem hardwareden anlamaz hem pahalı elektronik alet alırım ekolü. Tam sonradan görmüşün aletidir mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hatun ney lan, sanki bana hun imparatoru ellam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Korax said: fakirsin iste oyuzden, mac zengin aleti alismadik don durmaz Abi Alienware zengin aleti. Mac görgüsüz aleti, hem hardwareden anlamaz hem pahalı elektronik alet alırım ekolü. Tam sonradan görmüşün aletidir mac. HACKINTOSH NE IS OZAMAN HACI??? AYRICA HATUNA GÖRGUSUZ DIYOSUN DOLAYLI YOLDAN? caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 la bu şimdi xunn di mi? ona göre geylikten falan giydircem lan yanlış laf etmeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: hatun ney lan Sormana hiç şaşırmadım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 imzada neyse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: ginaly said: hatun ney lan Sormana hiç şaşırmadım abi. AAOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar