Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benden bile kötüsün yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: fakir dugununde calmam ben, sacacaksan milyor milyor dolarlari sorun yok afgasDG Fakir mi?! http://www.youtube.com/watch?v=SreZm_0uvtQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: seni napsın abi adam, kıl herifin tekisin http://i.imgur.com/GbJde.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 syafyagfa bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: niye senko ya sen değil, araya mesaj girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 38 sayfa boyunca yazılanları okudum ve sen fakirsin senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sequo'nun yaninda fakir kalioz yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 o değil de adam uyumayaydı iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: o değil de adam uyumayaydı iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: syafyagfa bu ne lan at kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. offf bu lafin altinda kalmaz simdi ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. ney ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 grafikli ayarlı cevap bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adam uyumasın da ben mi yuyuim.. evet lan neden ayaktayım ki uykum da var.. iyi geceler abi yapmayın böyle şeyler ya.. sabaha okurum desem yalan olur ki, ben bi çay koyup geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly cevap vermeden yatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: PastorOfMuppets said: Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. ney ney ney? Abi yanlış biliyo olabilirim, ciddi sordum ayar vermiyordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 HA KORKUM YOK DÜDÜKTEN O AYRI. BACK PADDLE YOK YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "back paddle"ın anlamını biliyor muydun sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: ginaly said: PastorOfMuppets said: Ginaly şu zengin tribi yapıp sagdan soldan friendzone yiyen çocuk dimi? Abi çok büyük geçmiş olsun. ney ney ney? Abi yanlış biliyo olabilirim, ciddi sordum ayar vermiyordum ahah. zaten bana ayar verebilecek kalibrede değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 beni de asagilayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hemen geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: beni de asagilayin lan olm sen cafesi olan zengin degilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 pis kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar