Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ismet bademle espri yapmayı öğreniyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakaret edenin ben olduğu konusunda iddaalı cümleler kurulmuş, sanki adamı küçük düşürücü bir söylemde bulunmuşum gibi. biz yıllarca levent kırcanın ecevit taklitleriyle güldük, fatih terimin taklitleriyle tebessüm ettik. yarın bir gün ismet bademin mazallah birisi taklidini yapıp "şeytanın bacağı nasıl da kırıldı ihihi" diye taklit yaparsa adamı ipe götürecekler. komik işte abicim kasmayın bu kadar, kendinizi rahat bırakın. bilgisayar başında sırıtınca adam öldürmüyorlar.
Mesaj tarihi:
Ulan bu adam yüzünden midir eskiden daha güzel mi maçlar oluyordu, heyecandan kalpten götürecek maçlar izlerdik. "zeytinyağlı sarma yemiş, o yüzden topu sürekli elinden kaçırıyor" gibisinden bi lafı hala aklımdadır. Güzelde be
Mesaj tarihi:
ben de bundan bahsediyorum, Allah onun gibi adamları başımızdan eksik etmesin amenna. ama komik be abi yaşlı amcaların tripleri gerçekten hoşuma gidiyor, kendi geleceğimi görüyorum. ben de onlar gibi birer dede olunca böyle şeyler yapacağım. hayat sahne sahne işte, önceden nasıl olacağını görmek güzel bir şey.
Mesaj tarihi:
Iki kere sohpet sansim oldu Ismet Badem ile. Cok duzgun seker ve idealist bir adamdir. Spor asigidir. Guzel siir yazar, guzel siir okur. Her yere motorsiklati ile gider. Belediyelerle kaymakamliklarsa surekli toplantilar yaparak stat/spor okulu acilmasi icin ikna turlarinda kendini paralar. Saygi duydugum insanlardandir kendisi.
  • Yeni Oluştur...