TooRan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Malum,üniversite ayaklarına Konya'ya gelen patiler vardır...Şahsen ben daha yeni olduğumdan,sadece bir tane Konyalı Pati tanıyorum ve ikimiz de "Hede Buluşması" "Hödö Partisi" topiclerine bakıp bakıp iç çekiyor,salya sümük oluyoruz :) Konya da ikamet eden patiler bu başlık altında toplansın istedim.Bakarsınız bi mevlana turu yapar,aksam etliekmek yer,aksam bi yerlerde çay içer,geceyi de Hilton Disko da noktalarız ;)
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 zorla konyaya gelelim yani?? :)[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 HEhehe ben konyalıyım ama ankarada yaşıorum nolacak şimdi :) Sen gel ankjaraya ya napacan konyada :) Orda gezecek yer yok ki :) Polo die bi cafe vardı yanlış hatırlamıosam bi ora var takılabileceğin onun haricinde cemoya gider etliekmek yersin :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 konyalımm yürü :D[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hehe bende konyalıyım ama Ankarada Hacettepede öğrenciyim,tıp fakültesinde:)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Valla benle beraber bir kaç pati var konya'da :) konya'yı biz temsil ediiok :)[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende gonyaliyim ama amsterdamda yasiyorum :P
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben konyada değilim ama konyalıyım :) sormak istediğin bişey olursa tarif ederim (bi alaaddin tepesini , zaferi , battı çıktıy , meramı bilio okadar )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben bile daha falza şey biliom be :) Ehehe bana sorun arkadaşlar hemen anında cvp alırsınız :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Her anadolu üniversitesi gibi selçuk ta çok güzelmiş. Biz sürünelim Istanbul'da[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sen sus şişko bücür :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben miyim şişko bücür?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hayır horrible şişko :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bu arada ben Konya da değil,Paticik te yeniyim.Ama gelin görün ki edebiyatım pek iyi olmadığımdan devrik cümle kurmuşum :) yoksa ben Konyalı,hatta Bozkırlıyım ;) neyse eğer konya yaşayan ya da bayramdan sonra konya da olacak olan varsa bi ara buluşalım patiler olarak ;)
theCio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Prawler, 14 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: ben miyim şişko bücür? Hiaa :) Zamanlamanız super ust mesajda egeh[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: zgrw, 14 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: sen sus şişko bücür :) Hmm...Ben şişko diilim bi kere kendine bakta konuş üflesem kemiklerein kırılacak be... *sinirden küplere biner* Bence sen benim gözüme gözükme önümğzdeki 10 yıl...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
khamil4 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yeri gelir bütün patiler konyalı olur yeri gelir sivaslı olur. bende konyalıyım bundan sonra. her şehirde fix stadyum muhabbeti vardır ordada var mı? bide zafer meydanı vardır.bunlar olmazsa olmaz. aklınıza mukayyet olun konyada.
Öne çıkan mesajlar