Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Merhabalar öncelikle şuan bir tane paragon level 15 wizard'ım var. Act3 MP1 farm yapmak istiyorum. CM build ile rahat gibi duruyor fakat ilerde çöp class diyenleri gördüm. Monk açmayı düşünüyorum monk'un buildleri hakkında hiç bir fikrim yok sadece itemların pahalı olduğunu biliyorum. Sizce hangisi daha mantıklı ve hangisi daha rahat farm yapabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 WD aç akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 WD hakkında hiç bilgim yok farm yapması zevklimi ve itemlarının fiyatları nasıl? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Barbar>wizar>all wizard için ilk 3 mp'da archon build ilerileri için frostlu build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 mp 1-4 de barbarın farm hızına yaklaşabilen hatta geçebilen bir tek wizard var bu arada ama barbara göre çok daha fazla para harcamak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Wizard Şuan ki wizard'ım bu bir bakıp fikir verirseniz sevinirim mp1 sıkıntı çekmeden farmlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 crit chance'i min 41% yap, head'i andariel ile falan değiştir, bir de lacuni çak, hızlı hızlı farmlarsın. 19-20 AP yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 WD aç. WD akıyor. WD çok feci akıyor hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Item varsa her karakter iyi. Tek siyrilan Barbar. Gerisi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Myshkin said: Barbar>wizar>all şuna katılıyorum. crit hit dmg eksiğin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 wişk dohtor akıyor diyorum kimse inanmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 wd hariç diğerleriyle yeterince oynadım. barbar çok sıkıcı hacılar ya : monk diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aceace said: wişk dohtor akıyor diyorum kimse inanmıyor :( direk post desen gine ayni isi gorurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yav banane posttan. Madalya takınca para verseler deli gibi post kasarım da... Bu arada gerçekten de Witch Doktor'lar feci akıyorlar. 800+ Minimum damage'i olan %3 Lifesteal'i olan bir spear alıyolar yallah farm'a. Movespeedleri eksik sanıyodum o da değilmiş. Akıyorlar yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Niçin özellikle spear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Crit vurmadıkları zamanlarda da minimum damage'i yüksek tutup her şeye tek atmak için. 800min damage anca spearlarda oluyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Aceace said: Crit vurmadıkları zamanlarda da minimum damage'i yüksek tutup her şeye tek atmak için. 800min damage anca spearlarda oluyo ondan. Anladım, teşekkür ederim. Manajuma alıcaktım Wd'ye vaz caydım sen bunu söyleyince. Hatta bi selam yazdım oyundan sana bunu sormak için ama meşguldün sanırım. Ama hakikaten life steal yoksa WD yalan oluyor, çok zorlanıyor insan. Neyse mesaj alındı eyvallah tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Herkese teşekkürler yorumlar için Wizard ile devam etmeye karar verdim. Crit'i biraz yükseltirsek adam olacak sanırım karakter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Borlach said: Aceace said: Crit vurmadıkları zamanlarda da minimum damage'i yüksek tutup her şeye tek atmak için. 800min damage anca spearlarda oluyo ondan. Anladım, teşekkür ederim. Manajuma alıcaktım Wd'ye vaz caydım sen bunu söyleyince. Hatta bi selam yazdım oyundan sana bunu sormak için ama meşguldün sanırım. Ama hakikaten life steal yoksa WD yalan oluyor, çok zorlanıyor insan. Neyse mesaj alındı eyvallah tekrar :) Şu sıralar okulda stajla uğraşıyorum. Eve geldiğimde de yorgunluktan uyuyakalıyorum zaten. Sen seslenmeye devam et illaki görürüm. SC'de oluyorum ama yardım için gelirim tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 crit şansını artırıyon ama crit dmg yok ki neye yarıyo ? crit vurarak sadece başlığından arcane alıyorsun. bence başlığı değiştirirsen arcane sıkıntısı çekersin zira magic weapon'ın arcane gain rune'U da yok sende. ayrıca int düşük ve o gemler ne öyle ? atack speed arcane yer. çantodonun source'u nerde ? ayrıca bu şekilde 1ve 2 ye basmaktan parmakların ağrır zevki bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 @Ace: Eyvallah. Lamerim ya ben, charları bi türlü optimize edemedim. Müsait olduğun zaman biraz uğraşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar