Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 öncelikle Allah belasını versin bu olayı koyanın. sorum şu, oyun filan oynarken benim haberim bile olmadan windows low memory uyarısını arkaplana çıkarıp, çat diye kapatıyor. 8gb ram var. windows 7'de bir kere bile yaşamadığım bir olaydı. nasıl devredışı bırakırım? bulamadım hiçbir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://halflight.com.au/2011/04/06/how-to-disable-low-memory-warnings-and-the-advantages-of-removing-the-page-file/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sağol varol kharon. (tu) hmm win8'de regedit'te oraya gelince değişik bir pencere çıkıyor, dediği owner tab filan yok. neyse artık firefox kapatırım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 afiyet olsun (tu) edit : ... derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sam said: hmm win8'de regedit'te oraya gelince değişik bir pencere çıkıyor, dediği owner tab filan yok. neyse artık firefox kapatırım oynarken. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer icinde Nosecuritytab bulup 0 yapsana bakalim permissions ve security tabi gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 orada sadece nodrivetypeautorun var, başka bir satır yok yazdığın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahah android tablet haline getirmişler desktopları yazık. win7 pro akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Win8 eziyet baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 beceremedim ya, iyi bilmiyorum regedit'te değer ekleme olaylarını. ancak hazırı modifiye etmişliğim var. :p neyse sağol kharon yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yapicaktik bu isi! asfasfd neyse =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar