moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 türk polisi, kriz geçiren taraftara vuran polis türk polisi, *küfür* türk polisi, turkish police, turkish police beating supporter, turkish police beating basketball, turkish police beating fan, unnecessary force turksih police, unnecesary force, bu nasıl bir hayvanlık lan bu nasıl bir şeref yoksunluğıu http://www.youtube.com/watch?v=q9Yfclo-j-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 "toplum destekli polis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 küfür etmeye kıyamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 vurmasında ki mantık ne onu anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ergenekoncu musun propaganda icin en asil duygunun insanlarını karalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 o vuran polisin cocugunu da kriz geçirirken dövsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sırf polise musallat olacak terör örgütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 senko said: vurmasında ki mantık ne onu anlayamadım ben. polislerin başında kalabalık olduğunu görünce bir vukuat var demiştir heyecanlanmıştır. neyseki geridekiler engelliyor sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 itiraf ediyorum benim babam polis ama babam da dahil hiç bir polisden haz etmiyorum.yazık lan çoçuk kalbini tutuyor adam ayaklarına vuruyor telsiz gibin bişeyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 baban polis ama copu telsiz sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 işyerindeki m.ö den kalma monitörle anca bu kadar.hoparlör de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 krizden ciksin diye vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hislere tercüman http://inciswf.com/1293984812.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c30.0.403.403/p403x403/522608_473165222725355_7392485_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Kadıköy deki dayaktan sonra toparlayamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bunun memurlar.net başlığını bulsanıza okuyup sinirlenelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ah o trubun bir sakarya kasimpasa ya da benzeri olucakti ve bu olay ayni sekikde yasanacak.. o polisin kolu bacagi yer degistirmisti. gucunun yettigine bu serefsizler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hayvan bile yapmaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ülkenin polisi tam bi pislik ya nasıl bi hırsla vuruyosa orda napmış olabilirki lan bi insana öyle vurabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adaletin olmadığı bir ülkede artık böyle hayvanların en acı şekilde ölmesini dilemekten başka birşey gelmiyor insanın içinden. doğal seleksiyon göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 @mani hislerime tercüman oldun buyrun bir de buradan yakın: http://forum.memurlar.net/konu/1724356/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Olm kafalar çok iyi lan. Yanlış meslek seçmişim keşke polis olaydım, bütün gün adam döver, stres atar eve de pammıh gibin gelirdim negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adamlar gerçekten nefret edilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 leigh-cheri, gulietta'ya hawaii'deki büyük firavunfâresi sorunu'nu nasıl anlatabilirdi? hawaii'de bir zamanlar sıçan sorunu yaşanmıştı. sonra birinin aklına dâhiyâne bir çözüm gelmişti. hindistan'dan firavunfâreleri ithâl etmek. firavunfâreleri sıçanları öldürecekti. plân işe yaramıştı. firavunfâreleri sıçanları gerçekten de öldürmüştü. firavunfâreleri ayrıca tavukları, yavru domuzları, kuşları, kedileri, köpekleri ve küçük çocukları da öldürmüştü. firavunfârelerinin motosikletlere, elektrikli çim biçme makinelerine, golf arabalarına ve james michener'a saldırdıklarına ilişkin haberler alınmıştı. hawaii'de bir zamanlar ne kadar sıçan vardıysa şimdi de o kadar firavunfâresi vardı. hawaii sıçan sorunu karşılığında firavunfâresi sorununu edinmişti. hawaii böyle bir şeyin yaşanmaması konusunda kararlıydı. leigh-cheri, gulietta'ya hawaii'nin kemirgenleriyle toplum kavramı arasındaki benzerliği nasıl açıklayabilirdi? toplumun suç sorunu vardı. toplum suçların üzerine gitmeleri için polisleri görevlendiriyordu. şimdi toplumun polis sorunu vardı türk polisi hep su paragrafları getiriyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bu memurler net ne ayak. Devlet sitesi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar