Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 .. Düzenledim bir zarar gelmemesi için başıma. Okuyanlarınız oldu, haklı olduğum kadar haksızlıklarımda var. Ama bu sonu hak etmediğim kesin, böyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v90/TheeBadOne/TBO/sad_know_that_feel_hug.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bunalıma soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iki üç saat şurda takıl : http://www.sky.fm/play/softrock sonra kendini toparla baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://bira.fm/97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yargıya intikal etmiş bir durum abi tam anlat bari eksik kalmış düğün parasının biraız eksik kaldı diye cinnet mi geçirmişler bırak boşver kurtulmuşsun bir ömür geçirceğini düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 vay anasını. böyle şeyler de var demek. geçmiş olsun hacıt. ne desek boş bu saatten sonra ama, biraz sende de hata var gibi buradan bakınca. sırf bi kız beni kabul etsin diye tefeciye gidip hayatımı riske atacağımı sanmıyorum, ben buyum kızım, fakirsem fakirim, beğenmiyorsan başkasına gidersin der, çekilirim. tabii senin durumun farklıdır falan ayrı da. hayırlısı olsun diyelim ya. umarım atlatırsın baps. ayrıca forgiver haklı. allah/göktanrı/tengri/flying spaghetti monster korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bir ilk sayfa daha --reklam alanı-- ----------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi anlamadığım evlenmek istediğin insanın böyle bir afedersin aşüfte olduğunu nasıl önceden anlayamıyorsun bir anda mı oluveriyor bu yani, kişilik mi değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 avukat kızı al bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 skimsonik dertleri olanlara gelsin bu başlık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hata var tabi bende, çocukca davrandım. Erkek adam herşeyi dürüstçe söyler, ben demekki o zamanlar değilmişim. Ama çok sevip çok sahip çıktım, hiç bırakmadım elini, her dediğini yapmaya çalıştım o mutlu olsun diye. Kendim olmaktanda çıktım işte bunları yaparken.. Mesele şu ki param olmadığı anlaşıldı ve çekip gidildi. Şimdi ben çok para kazanmayayım da kim kazansın? Lanet ederdim eskiden kızları harcayan heriflerden, demekki bir şeyler yaşanıyorda sonra öyle olunuyormuş. Nefret ettiklerim gibi olacağım, ne kadar acı. Çizgi filme ağlayan adamı ne hale getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bir saf aşık daha, geçmiş olsun. Bilmiyorum üzülüyorsun da bayağı ama iyi bir şey yaptığın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 olayi ben mi yanlis anliyorum sen kiza kendini olmadigin gibi tanitiyorsun. cok sevdim, hayatimi gecirecegim dedigin insana zibilyon yalan soyluyorsun kiz ogrenince olay cikariyor tokat atiyorsun bosaniyorsunuz bu da dillere destan hikaye mi oluyor? ya bende bir gariplik var, ya da dunya biraz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 OKUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Myshkin said: avukat kızı al bu arada sdf O kız bir şahane, şimdi nişanlı seneye evlenmiş olacak inşallah. Benim evlendiğim gün nişanlanmış kız, hayata bakın. (: Ama o kız sayesinde dünya kapkaranlıkken ufacık bir ışık gördüm ben, hakikatende dünya ahiret kardeşim derler ya, o kızın kılına biri zarar verse alırım kellesini gövdesinden gözümü bile kırpmam. Ne kızlar var be, siz dikkatli olun abi, insan evladı olanını eş seçin kendinize, kanser babasına düğünde gidip kollarını uzatıp hadi baba bilezik takmayacakmısın deyip onu utandıracak olanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Myshkin said: avukat kızı al bu arada sdf said: Lanet ederdim eskiden kızları harcayan heriflerden, demekki bir şeyler yaşanıyorda sonra öyle olunuyormuş. Nefret ettiklerim gibi olacağım, ne kadar acı. http://www.baygri.com/wp-content/uploads/2009/11/issiz-adam.jpg ni,ye bağladın ki buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bence ucuz kurtulmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 @solozzo, aşırı detaya girme hacı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel olarak kadınlar çok paragöz, çok doyumsuzlar. Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: Mesele şu ki param olmadığı anlaşıldı ve çekip gidildi. Şimdi ben çok para kazanmayayım da kim kazansın? Lanet ederdim eskiden kızları harcayan heriflerden, demekki bir şeyler yaşanıyorda sonra öyle olunuyormuş. Nefret ettiklerim gibi olacağım, ne kadar acı. Çizgi filme ağlayan adamı ne hale getirdiler. bu ne abi? yaşadıklarından çıkardığın ders bu mu yani? tek çıkarman gereken yalanlar üzerine bir ilişki kurulamayacağı. böyle saçma düşünceleri sil kafandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 pontipati said: @solozzo, aşırı detaya girme hacı bence Evet bu başlık zararlı benim için, yöneticilerden rica etsem silinebilirmi bu konu lütfen. Merak edenler öğrenmiş oldular zaten, hiçbirimizr bir faydası yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok kötü durummuş. ciddi üzüldüm. Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kurtulmuşsun. Allah kurtarmış. Cocuk falan olaydı bir de hepten kötü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar