Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hazır dunya varmı duzgunce yerlestırılmıs ne cok ne az ...[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sıfırdan başlayacaksanız kesinlikle world dünyasının içine [EOF] yazın ve serverı öyle açın.. herşey silinsin, daha sonra çok derdini çekersiniz bazılarının ATTRları normal değil, işte playerlar çalarlar static itemları deli ederler falan.. sıfırdan oluşturun siz kendi dünyanızı..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 +1 [Bu mesaj Jade tarafından 15 Kasım 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ugraşılmaz be kardeş kendin yapacan ha? zor...:) Harita diil de butun static itemleri nasıl ekleyecen şehirler filan:D[signature][hline]¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sanırım arkadaş kapıları tabelaları yeniden ekle demiş o kadarda zor olmasa gerek iki günde tertemiz tamamlarsın dünyayı.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ne beleşçi adamsınız, çalışın biraz.[signature][hline]Keane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 beleş buldun mu ye dayak buldun mu kaç ;) (yemeq ti ama degiştirdim)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hazır world sux ya lag'den baska bisi degil[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben bir tane yapiyorum boyutu biraz buyuk olacak ama neysea yaptiim spawnlar, vendorlar, vs vs tamamen orjinal sphere scripti bu yuzden oteki world lerdeki gibi script karisikligi olmayacak butun sehirleri vendorladiim icinde biraz uzun ve sıkıcı bi hal aliyor benim icin, bunu onlemek icinde bir gunde en fazla 2 bolge yapiyorum ornek britain bolgesi, cove bolgesi,moonglow bolgesi bittiinde bu scp ye yazicam download adresini[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar