dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olm biz mutsuz insanları rahat bırakın lan leave biritni elöööön liv as elööööön
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dedi hep mutlu-şanslı adam.. geçmiş hayatında da "ekmek mi istiyorlarmış yemeğe!! EKMEKLERİNE SOKTURMASINLAR ŞİMDİ! EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER!!!" demişti. aah aah.. tarih tekerrürden ibaret azizim.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ölünce yaşadığından 10 kat çok çalışıyorsun dasaaa, üstelik maas da yok
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olm aslında cennete gidince rahat etmiyomuşuz ordaki meleklere hizmet ediyomuşuz falan
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cennette herşey serbeste ben orgy çevirmek istediğimde kimse karışmaz heralde diye umuyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Norak said: ölünce yaşadığından 10 kat çok çalışıyorsun dasaaa, üstelik maas da yok sorun olmaz.. çalışmak sıkıntı değil abi huzur olacak desinler 100kat bile çalışırım. huzur yok, mutlu değilim.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yoo aşırı derecede çok çalışıyorum mutlu olmak için.. aslında saatleri ayarlama enstitüsü ile beckett worstward ho arasında bişiler yazacağım ama gerek yok sanıyorum. bi tanesi der ki "hayatta uğradığımız bütün güçlükler az çok kafamıza gelen ilk fikirden bir türlü silkinip çıkamayışımız yüzünden değil midir?" ki doğrudur. gerçi saatleri ayarlama enstitüsü'nde bi güzel laf daha var "menfaatler istikametini değiştirirse mantık da değişir" hah bu ucu insanlarda biraz daha sivrileşti ne yazık ki. worstward ho'da bütün millet, yine yenil, bi daha yenil kısmını bilir ve "abi pes etme diyor işte!!" diye yorumlar. ama worstward ho aslında adından da anlaşıldığı gibi daha kötüye gidişi de anlatır. "sick of the either try the other. sick of it back sick of the either. so on. somehow on. till sick of both. throw up and go.where neither. till sick of there. throw up and back. the body again. where none. the place again. where none. try again. fail again. better again. or better worse. fail worse again. still worse again. " gibi bişi de var hani. ben çabalayıp yenildiğimde sıkılıyorum işte. yenilgiyi çok process edemiyorum.
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 camu'nun The Myth of Sisyphus'nu da okuman lazım.
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaa günde 6 ekmek yiyip 2.5 litre kola içen videodaki adammış meğer sfds gerçi o adam mutlu lan
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 reçetende ki o karbonhidrat miktarı herkesi mutlu eder zaten lol
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: yoo aşırı derecede çok çalışıyorum mutlu olmak için.. aslında saatleri ayarlama enstitüsü ile beckett worstward ho arasında bişiler yazacağım ama gerek yok sanıyorum. bi tanesi der ki "hayatta uğradığımız bütün güçlükler az çok kafamıza gelen ilk fikirden bir türlü silkinip çıkamayışımız yüzünden değil midir?" ki doğrudur. gerçi saatleri ayarlama enstitüsü'nde bi güzel laf daha var "menfaatler istikametini değiştirirse mantık da değişir" hah bu ucu insanlarda biraz daha sivrileşti ne yazık ki. worstward ho'da bütün millet, yine yenil, bi daha yenil kısmını bilir ve "abi pes etme diyor işte!!" diye yorumlar. ama worstward ho aslında adından da anlaşıldığı gibi daha kötüye gidişi de anlatır. "sick of the either try the other. sick of it back sick of the either. so on. somehow on. till sick of both. throw up and go.where neither. till sick of there. throw up and back. the body again. where none. the place again. where none. try again. fail again. better again. or better worse. fail worse again. still worse again. " gibi bişi de var hani. ben çabalayıp yenildiğimde sıkılıyorum işte. yenilgiyi çok process edemiyorum. abi şöyle güzel bi meme yesen bişiyin kalmaz ya senin.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sağol abi.. meme alkol vs değil. stabil yaşam ve başarı benim ilacım.
Öne çıkan mesajlar