tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Lisans mezunları tecil süresi bittikçe askerlik şubesine gidip tecil ettirebiliyormuş tekrar 29 yaşına kadar. Bunu biri söyledi, yarın askerlik şubesinde çalışan birine de doğrulatacak ama size de sorayım. Kulaktan dolma tecil olmaz tabi, bi de ben işin aslını öğrenmeye çalışayım. Askerlik şubesini arayıp konuştuğum adama güvenmiyorum doğru bilgi konusunda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 okumadan olmuyor o 29 sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Öyle şey yok, okuyom ben ya diyenlere var tecil. 29u doldurana kadar tecil ediyorlar 4 yıllık Lisans okuyana. Doktoracılar da 35i doldurana kadar, yüksek lisansçılar 32-33tü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 üni den menzun olunca 2 yıl hakkın var. yüksek lisans için 3 yıl veriyorlar yüksek lisansdan sonra 1 yıl erteleme hakkın var. doktora için 30 u geçebiliyor ama sanırım dendiği gibi. birde mesela 2 yıl erteletmeden direk yüksek lisans girersen bu sefer o 2 yıl hakkında gidiyor. sonradan kullanamıyorsun gibi de saçma bir şey var. öyle istediğin kadar olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beleş mi? arkadas 15tl ye yapmis onu, kazik yemis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 AÇIK öğretim kredili sisteme geçtiği için kalma olayı yok 29 a kadar açık öğretim harcını yatırıp erteleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yuksek lisansi yurtdisinda yapmis olmak burada yapmayi ne derece etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben 2 yıl tecil ettirdim lisanstan sonra. 1 yılını harcadım. seneye ocak'ta dolcak sanırım o da. seneye bi mastera girsem, girmesi kolay herhangi bir bölüm, sonra hiç devam etmesem gene 3 yıl erteletecek. bitirmeme de gerek yok. tecil olsun yeter. sonra çalıştığım proje bitince yurtdışına kaçarım. böyle bir düşüncem var da böyle sikko bi master bulmam gerek istanbulda. hepiniz mi askerliğinizi yapıyosunuz anlamıyorum ki, akademik kariyer yapmayıp 28-29 yaşında olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 GodBlessStoya said: AÇIK öğretim kredili sisteme geçtiği için kalma olayı yok 29 a kadar açık öğretim harcını yatırıp erteleyebilirsin tabıı acık ogretımden once bır 4yıllık univ bitirmemiş olman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 onubilmiyorum hacı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 GodBlessStoya said: AÇIK öğretim kredili sisteme geçtiği için kalma olayı yok 29 a kadar açık öğretim harcını yatırıp erteleyebilirsin lisanstan mezun olup tecil hakkını kullandığın zaman, açık öğretime girdiğin zaman tecil hakkın olmuyor diye duymuştum. master veya doktora istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lisanstan sonra 2. bir lisans yada açık öğretim yemiyorlar alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben anlamıyorum niye herkes erteletmek istiyor askerliği. Okula vizeyle final günü dışında gelmeyen adam master yapıyım da ertelensin askerlik diye kırk dereden su getiriyor. Niye abi, biri yazsın madde madde pros cons diye ben de anlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 avantajlar askerden kaçmak. dezavantajlar bedelli bekleme stresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iki sebebi var. ilki köprü projesini baştan sona bitirmeden gitmek istemiyorum. ikincisi sonra yurtdışında 3 sene çalışıp dövizli yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lisans sonrası 2 yıllık freepassten sonra anca yl ile 2-3 yıl ertelettirilir, ben de şu an o beleş 2 yıl içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tiLi said: iki sebebi var. ilki köprü projesini baştan sona bitirmeden gitmek istemiyorum. ikincisi sonra yurtdışında 3 sene çalışıp dövizli yapmak istiyorum abi o üç sene değil tam olarak sanırım ya. 1095 gün deniyor ama, 1095 iş günü mü, yoksa tatiller dahil olarak tam 3 yıl mı onu öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 is gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yanlış biliyosun galiba aquila http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=236666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 iş günü arkadaşlar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 5 seneye filan denk gelir o zaman dışarıda çalışma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi 1095 gun aslinda, 1095 + haftasonlari + tatiller vs degil. calismaya basladiktan sonra 1095 gun - turkiye'de toplam gecirdigin sure. Yani tatilini turkiye de yapmassan, o bile sayiliyo. Bende oyle doldurup yaptim dovizliyi. edit: ha bi iste calisiyodun ayrildin baska ise basladin, o arada calismadigin icin o surelerde sayilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 tili askerde railgun veriyolarmış gel gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 AHAHAH ha ben de nedankonun dediği gibi biliyorum, zaten adam kendisi yapmış daha iyi bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar